Dodaj do ulubionych

Przeskakująca krtań.

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.04, 02:53
Od jakiegoś czasu co raz zdarza mi się,ze przeskakuje mi krtań. Powoduje to ból. Czasami zdarza się,że poczuję,że cos się przestawiło i mogę ją "poprawić" ręcznie, wtedy wskakuje na swoje miejsce. O co chodzi? Dodam,że mam doś dużą krtań( czy może lepiej nazwać to grdykę? )
Obserwuj wątek
    • Gość: Ur Re: Przeskakująca krtań. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 00:19
      Po prostu winduję posta... :)
    • Gość: aneta Re: Przeskakująca krtań. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 19:45
      To nie krtan tylka chrzastka tarczowata Ci przeskakuje.
      • Gość: Ur Re: Przeskakująca krtań. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 23:17
        A czy to coś poważnego? Z czego to wynika?
        • Gość: Ur Re: Przeskakująca krtań. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 23:21
          ???
    • Gość: aneta Re: Przeskakująca krtań. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:26
      Nie wiem czy to cos groznego, mi przeskakuja np. chrzastki zebrowe. Lekarka
      kiedys mi powiedziala, ze po prostu jest tam malo mazi i mam jesc galarety
      mięsne.....Dziwne
      • Gość: Ur Re: Przeskakująca krtań. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 23:49
        Mam nadzieję,że wsztstko jest ok....choc to dziwne,jdnak braku mazi w tym
        miejscu chyba bym nie podejrzewał....chociaż....
        W każdym razie dzięki za odpowiedź :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka