Dodaj do ulubionych

potrzebuje rady !!!

27.04.12, 17:25
hey
dosc silny bol w podbrzuszy taki jakby pecherz rozrywalo i troche jakby miesiaczkowy bol. zarazem piekacy zaraz nad wzgorkiem lonowym:(((( czesto biegam do lazienki.
mam luzne stolce gazy. generalnie to to juz od po roku ale ten bol od ok dwoch miesiecy
teraz sie nasilil ze ciezko wytrzymac
byla wizyta u lekarza badania moczu wszystko w normie. nie ma bakretii grzybow
ginekologa mam na 14 maja !
nic w cewce mnie nie piecze tylko ten bol jakby az gorace mialabym podbrzusze:(
co to moze byc .usg mialam 7mcy temu
poradzcie!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bzyk-is-me Re: potrzebuje rady !!! 29.04.12, 18:29
      a chlamydie sprawdzalas?Z krwi na przeciwciala bo wymazy raczej kiepsko wychodza.
    • karla31 Re: potrzebuje rady !!! 30.04.12, 10:58
      witam
      dziekuje za odpowiedzi chlamydii nie sprawdzalam.
      ten bol ustapil na tyle ze normalnie moge funkcjonowac ale juz drugi raz mam takie parcie i bol :( uspokaja sie i zaostrza . kakby to bylo jakies zapalenie to chyba ciagle bym cierpiala :( a tak wyglada to dosc dziwnie :( czy chlamydia moze dawac takie objawy? kal na posiew robilam nie bylo nic! :(((((((
      • baska192 Re: potrzebuje rady !!! 30.04.12, 22:50
        Jesli uwazasz ,ze dolegliwosci sa od pecherza to jak najbardziej zrob chlamydie.Trop jest dobry.Jesli jelita to moze cos zlapalas np.lamblie...ale ja tylko gdybam
        • karla31 Re: potrzebuje rady !!! 01.05.12, 15:51
          witam i dzieki za podpowiedzi. ale w kale na posiew nie wyszlaby chlamydia albo inne paskudztwo?????? :((((
          • easyblue Re: potrzebuje rady !!! 01.05.12, 21:30
            To musi być badanie na chlamydię - zapytaj w labie.
    • ania.rene Re: potrzebuje rady !!! 01.05.12, 22:07
      zaczekaj za wizyta u gunekologa, zrobi usg, cytologie. w miedzyczasie zrob badanie usg jamu brzusznej.

jesli u gin wyjdzie wysztko dobrze proponuje udac sie do gastrologa, moze to od jelit - co jest bardzo prawdopodobne - mam podobne ataki.

zbadaj kal na pasozyty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka