Dodaj do ulubionych

bol brzucha :(((((

23.06.12, 15:30
hey.. witam..
poradzcie... boli mnie brzuch w okolicy zoladka tak na gorze. juz oisalam do was ale zwariowac mozna 24 godz na 24 godz ciagle.. na apoczatku s ciskalo cos jak sie jest glodnym.. potem bolalo . bola mnie tez plecy na tym samym poziomie co brzuch boli.
mialam usg wlasnie znow.... gastroskopie wczeniej.. boli mnie juz tak 9 miesiecy wczesniejz pzrerwami a teraz non stop.. rano mnie budzi.. w dzien przeszkadza .
nie mam rozwolnien... pomocy bo lekarze teroszke rozkladaja rece :(.
po alkoholu (a malo pilam) bolalo bardziej... i po objedzeniu. ale tak naprawde boli bez przerwy :(
kal na posiew tez byl...:(... pomocy
Obserwuj wątek
    • beatkaa32 Re: bol brzucha :((((( 24.06.12, 14:33
      domyslam sie, że z gastroskopii nic nie wyszło? żadnych wrzodów, bakterii? robiłaś badania w kierunku robaków? pozdrawiam
      • karla31 Re: bol brzucha :((((( 26.06.12, 12:37
        :( kal na posiew nie wkazal nic.. gastroskopia zoladek nic wykazala tylko podraznienie dwunastnicy.
        ale 4 miesiace lekow na kwasoty i zapalenie nie pomogly. nie wiem czy to od tego bo lekarz zlecil tylko test na helikobakter i nic nie wyszlo.:(
        a czasem nie boli tylko jakbym miala tu w gorze brzucha 3 kamienie takie uczucie ciezkosci:( i sciska brzuch zaraz jak koncza sie zebra. czuje ciagle ten brzuch :(zzdnych innych badan nie robilam. kto doradzic moze:(
        apetyt mam nawet przytylam z kilo przez te 9 mcy bolu :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka