martita60 22.11.07, 13:41 ostatnio w mądrych gazetkach naczytalam sie jak jest skuteczny,naturalny, bez skutków ubocznych, ale zastanawiam sie czy komuś pomogl naprawde? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowska78 Re: czy komuś pomógł Litozin Forte? 26.06.16, 12:05 mojej mamie pomogl, dlatego szukam dalej istrukcji, brala cala mase lekow ktora nie pomagala Odpowiedz Link
malgorzata.wawa Re: czy komuś pomógł Litozin Forte? 23.02.17, 23:59 Litozin Forte to suplement diety, który pomógł mi przezwyciężyć ból stawów w kolanach. Miałam problemy z wejściem po schodach, nie mogłam swobodnie spacerować i jeździć na rowerze. Stosowałam różne preparaty, które działały krótkofalowo. Dostałam ze Streetcom do przetestowania Litozin Forte w tabletkach i to odmieniło mój komfort życia. Przez pierwsze 4 tygodnie brałam naraz 3 kapsułki rano. Teraz biorę trzy razy dziennie po 1 kapsułce podczas posiłku. Preparat nawet przy długotrwałym stosowaniu nie wykazał żadnych negatywnych działań ubocznych. Po konsultacji z lekarzem mogę go łączyć z innymi lekami, które przyjmuję. Efekty stosowania preparatu Litozinu Forte zauważyłam po 6 tygodniach stosowania. Spacery stały się przyjemniejsze, a wchodzenie po schodach nie było i nie jest już takie bolesne. Wraz z wiosną wrócę też do rowerowych wypraw po okolicy. Odpowiedz Link