Dodaj do ulubionych

Problem z cewką moczową

26.09.12, 18:19
Witam wszystkich. Od niespełna 2 lat mam poważny problem. Mianowicie polega on na tym ze w cewce moczowej odczuwam dyskomfort tak jakby mocz nie zszedł z cewki do konca. Pierwszy raz poczułem ten objaw siedząc w samochodzie. Myslałem ze to nic powaznego no ale niestety trwa to do dnia dzisiejszego. Nie odczuwam zadnego bolu, swedzenia itp. Mocz oddaje w miare regularnie z tym ze po oddaniu musze wytrzasnac pozostałosci w postaci sporej ilosci kropelek. Najgorzej jest od razu po oddaniu moczu ale to uczucie cały czas daje sie we znaki. Mam 23 lata, przez 3 lat byłem z jedna dziewczyna i była moja pierwsza partnerka w zyciu seksualnym. Praktycznie od 2 lat nie jestesmy ze soba a dolegliwosc zaczeła sie 2 mce przed naszym rozstaniem. Zauwazyłem ze podczas stosunku zaczałem miec problemy ze wzwodem i moj apetyt na seks zmalał. Do czasu powstania tych dolegliwosci nie miałem zadnych problemów.. zauwazyłem równiez ze moj członek bardzo czesto dochodzi do bardzo małego rozmiaru i skóra zaczyna sie marszczyc sczegolnie jak jest zimno. Robiłem wiele badan tzn krew,mocz, posiew moczu i nasienia, chlamydie(która wykazało dodatnio ale wyleczyłem ja doksycyklina) i wszystko było w porzadku, jednak objaw przez 2 lata nie ustąpił nawet przez jeden dzien.. Dodam równiez ze po wetknieciu przez lekarza palca w odbyt uczucie zwiekrzyło sie pieciokrotnie, a co do odbytu jakies poł roku temu zaczeło mi dokuczac swedzenie, stosuje drogie mascie i czopki ale nic nie pomagaja:( Moze ktos z Was miał kiedys podobne objawy? Bardzo prosze o pomoc bo z tym naprawde nie da sie zyc:(
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Problem z cewką moczową 26.09.12, 18:50
      antywirus26 napisał(a):

> Witam wszystkich. Od niespełna 2 lat mam poważny problem.

Proponuję, abyś poszedł na medycynę. Tam nauczysz się jak rozpoznawać różne choroby a nawet jak je leczyć. W ten sposób już po 6 latach studiów i kilku latach praktyki uda ci się swój problem rozwiązać.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka