Dodaj do ulubionych

penis - dziwne biale kropki

IP: *.server.ntl.com 24.04.01, 11:22
Tak ja w temacie. Mianowicie biale, male, wypukłe
kropki pod napletkiem, wokół żołędzia. Co to jest?
Prosze o odpowiedz. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.miasto.szczecin.pl 24.04.01, 12:38
      koncowki gruczolow sluzowych?
    • Gość: xxx Re: penis - dziwne biale kropki IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 24.04.01, 19:49
      idz do lekarza - moze to grzyb - drozdzak
      • Gość: kraxa Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 23:01
        sorry koles- poradnia wu sie kłania- trabanta złapałes
        jak nic!
        • Gość: Nork Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.server.ntl.com 24.04.01, 23:26
          zaznaczam ze nic mnie nie szczypie ani nic, po prostu to jest
          co to trabant??
          • Gość: eskimos Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.chello.at 25.04.01, 16:00
            Gość portalu: Nork napisał(a):

&#62
            &#62 co to trabant??
            trabant to taki dwusöw , widocznie ona suwala sie jeszcze z innym
            • Gość: mesco Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 19:10
              to wyglada mi na tradzik penisowy
              do specjalisty.
              jest mozliwa tez grzybica. Byc moze twoja partnerka ma grzybice jamy ustnej.
            • Gość: Mars Re: penis - dziwne biale kropki IP: 195.136.25.* 26.04.01, 06:43
              &#62trabant to taki dwusöw , widocznie ona suwala sie jeszcze z innym
              Eskimos - to było świetne, jeszcze tego nie słyszałem. Muszę to sobie zapisać
              w notesie !!! Ciekawe ile facetów jeździ teraz trabantami, bo po ulicach ich
              jakoś nie widac?
    • Gość: Nork Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.server.ntl.com 25.04.01, 20:10
      dodam, ze jeszcze nie mialem zadnych kontaktow seksualnych, a te biale kropki
      mam chyba od dwoch lat
      • Gość: lalka Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.home.cgocable.net 25.04.01, 22:07
        jazeli masz to tak dlugo, to sorki- brak odpowiedniej higieny.
        Jest to tzw mastka- wydzielina gryczolow nawilzajacych te okolice. Nalezy
        napletek odsunac, umyc zoladz mydlem i zabieg powtarzac codziennie. Typowe dla
        maluch chlopcow :)
        • Gość: Artur To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.sasknet.sk.ca 25.04.01, 22:24
          Juz nie moge patrzec na to jak cie wszyscy strasza (choc ten trabant byl
          smieszny z mojego punku widzenia). To co masz to zupelnie najnormalniejsze
          gruczoly. To nie zadna choroba , to norma. Spij spokojnie
          • Gość: grogreg Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.miasto.szczecin.pl 27.04.01, 12:31
            A te u nasady penisa, przy mosznie to gruczoly lojowe (jakby kto pytal)

A tak na marginesie. Kobiety maja ginekologow, ktorzy mala ze dokonuja
            regularnych przegladow to jeszcze odpowiadaja na wszystkie pytania. A co ma
            zrobic taki nastolatek? Gdzie ma pojsc? Do dermatologa, ktory zeby bylo
            zabawniej jest kobieta?
            • Gość: mesco Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 12:57
              to swieta prawda
              chlopców tylko sie straszy skutkami onanizmu.
              Za malo uswiadomienia jest w szkole i przez rodziców.
              uwazam ze dla 12-13 letnich chlopcow powinno sie
              udzielac kursów onanistycznych.

• Gość: grogreg Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.ek.univ.szczecin.pl 29.04.01, 12:12
                eeee?! W zasadzie chodzilo mi o ogolna wiedze medyczne.
                Co do onanizmu. Czego tu uczyc?
            • Gość: lalka Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.home.cgocable.net 30.04.01, 03:14
              Jakby nie norma byli ginekolodzy faceci.
              Obilo mi sie o uszy, ze specjalista dla panow to proktolog, ale nie jestem
              pewna, prosze sprawdzcie to dla mnie w encyklopedii, bo nie mam polskiej.
              • Gość: new bez obaw IP: *.kopnet.gliwice.pl 01.05.01, 09:24
                Gość portalu: lalka napisał(a):

&#62 Jakby nie norma byli ginekolodzy faceci.
                &#62 Obilo mi sie o uszy, ze specjalista dla panow to proktolog, ale nie jestem
                &#62 pewna, prosze sprawdzcie to dla mnie w encyklopedii, bo nie mam polskiej.

Jeśli masz zaburzenia hormonalne to zasięgnij rady u androloga pozostałe
                problemy powinien załatwic urolog Proktolog to specjalista od jelita grubego
                (odbytnicy), chyba że masz i z tym problemy...
                A co do białych kropeczek to wydaje mi się że moga to być końce włókien
                łącznotkankowych tworzących osłonki prącia, choć nie wykluczam wersji z ujścienm
                gruczołów. Jeśli to nie powiększa się, nie daje dolegliwości zapalnych, nie
                zmienia swojego miejsca - nie przejmowałbym się

• Gość: Mis Super... IP: 212.87.117.* 01.05.01, 14:56
                  Musze powiedziec, ze Polacy to nacja wyjatkowa. Po lekturze tych kilku listow
                  wiele sie nauczylem, ubawilem, usmialem i zastanowilem... Po prostu
                  majstersztyk. Polak potrafi... Trabant byl wysmienity, problem zostal
                  rozwiazany, przy okazji wiemy kim jest proktolog, i jakie gruczoly wystepuja na
                  penisie. Dzieki. Pozdrawiam wszystkich
                  • Gość: Artur Do Misia IP: *.sasknet.sk.ca 01.05.01, 21:42
                    Mis! Ty tez masz te biale kropki na penisie?
                    • Gość: mesco Re: Do Misia IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 16:27
                      on sie smial, bo mu z powodu bialych kropek usunieto
                      penisa...
            • Gość: @ Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: 194.203.162.* 02.05.01, 18:44
              mozna pojsc do androloga - to odpowiednik ginekologa dla mezczyzn
            • Gość: Xena Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.pl 03.05.01, 18:12
              Niekoniecznie do dermatologa. Mozna sie wybrać do urologa albo do odpowiednika
              ginekologa dla mężczyzn (jest jakaś oddzielna nazwa lekarzy takiej
              specjalności, ale w tej chwili wyleciała mi z głowy).
              • Gość: . Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.usask.ca 26.06.01, 00:00
                ...
    • Gość: p Re: penis - dziwne biale kropki IP: 195.117.105.* 27.06.01, 00:00
      to candidia albicans .idz do mykologa.
    • Gość: Luk Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:38
      Mam ten sam problem
      od kilku lat niezmieniajace sie kropki-krosty w okolicy penisa na skorze oraz w
      miejsach gdzie sa gruczoly wlosowe na mosznie z ktorych wyrastaja wlosy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka