Gość: Nork IP: *.server.ntl.com 24.04.01, 11:22 Tak ja w temacie. Mianowicie biale, male, wypukłe kropki pod napletkiem, wokół żołędzia. Co to jest? Prosze o odpowiedz. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.miasto.szczecin.pl 24.04.01, 12:38 koncowki gruczolow sluzowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: penis - dziwne biale kropki IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 24.04.01, 19:49 idz do lekarza - moze to grzyb - drozdzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraxa Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 23:01 sorry koles- poradnia wu sie kłania- trabanta złapałes jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nork Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.server.ntl.com 24.04.01, 23:26 zaznaczam ze nic mnie nie szczypie ani nic, po prostu to jest co to trabant?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.chello.at 25.04.01, 16:00 Gość portalu: Nork napisał(a): > > co to trabant?? trabant to taki dwusöw , widocznie ona suwala sie jeszcze z innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 19:10 to wyglada mi na tradzik penisowy do specjalisty. jest mozliwa tez grzybica. Byc moze twoja partnerka ma grzybice jamy ustnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: penis - dziwne biale kropki IP: 195.136.25.* 26.04.01, 06:43 >trabant to taki dwusöw , widocznie ona suwala sie jeszcze z innym Eskimos - to było świetne, jeszcze tego nie słyszałem. Muszę to sobie zapisać w notesie !!! Ciekawe ile facetów jeździ teraz trabantami, bo po ulicach ich jakoś nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nork Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.server.ntl.com 25.04.01, 20:10 dodam, ze jeszcze nie mialem zadnych kontaktow seksualnych, a te biale kropki mam chyba od dwoch lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.home.cgocable.net 25.04.01, 22:07 jazeli masz to tak dlugo, to sorki- brak odpowiedniej higieny. Jest to tzw mastka- wydzielina gryczolow nawilzajacych te okolice. Nalezy napletek odsunac, umyc zoladz mydlem i zabieg powtarzac codziennie. Typowe dla maluch chlopcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.sasknet.sk.ca 25.04.01, 22:24 Juz nie moge patrzec na to jak cie wszyscy strasza (choc ten trabant byl smieszny z mojego punku widzenia). To co masz to zupelnie najnormalniejsze gruczoly. To nie zadna choroba , to norma. Spij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.miasto.szczecin.pl 27.04.01, 12:31 A te u nasady penisa, przy mosznie to gruczoly lojowe (jakby kto pytal) A tak na marginesie. Kobiety maja ginekologow, ktorzy mala ze dokonuja regularnych przegladow to jeszcze odpowiadaja na wszystkie pytania. A co ma zrobic taki nastolatek? Gdzie ma pojsc? Do dermatologa, ktory zeby bylo zabawniej jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 12:57 to swieta prawda chlopców tylko sie straszy skutkami onanizmu. Za malo uswiadomienia jest w szkole i przez rodziców. uwazam ze dla 12-13 letnich chlopcow powinno sie udzielac kursów onanistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.ek.univ.szczecin.pl 29.04.01, 12:12 eeee?! W zasadzie chodzilo mi o ogolna wiedze medyczne. Co do onanizmu. Czego tu uczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.home.cgocable.net 30.04.01, 03:14 Jakby nie norma byli ginekolodzy faceci. Obilo mi sie o uszy, ze specjalista dla panow to proktolog, ale nie jestem pewna, prosze sprawdzcie to dla mnie w encyklopedii, bo nie mam polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new bez obaw IP: *.kopnet.gliwice.pl 01.05.01, 09:24 Gość portalu: lalka napisał(a): > Jakby nie norma byli ginekolodzy faceci. > Obilo mi sie o uszy, ze specjalista dla panow to proktolog, ale nie jestem > pewna, prosze sprawdzcie to dla mnie w encyklopedii, bo nie mam polskiej. Jeśli masz zaburzenia hormonalne to zasięgnij rady u androloga pozostałe problemy powinien załatwic urolog Proktolog to specjalista od jelita grubego (odbytnicy), chyba że masz i z tym problemy... A co do białych kropeczek to wydaje mi się że moga to być końce włókien łącznotkankowych tworzących osłonki prącia, choć nie wykluczam wersji z ujścienm gruczołów. Jeśli to nie powiększa się, nie daje dolegliwości zapalnych, nie zmienia swojego miejsca - nie przejmowałbym się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Super... IP: 212.87.117.* 01.05.01, 14:56 Musze powiedziec, ze Polacy to nacja wyjatkowa. Po lekturze tych kilku listow wiele sie nauczylem, ubawilem, usmialem i zastanowilem... Po prostu majstersztyk. Polak potrafi... Trabant byl wysmienity, problem zostal rozwiazany, przy okazji wiemy kim jest proktolog, i jakie gruczoly wystepuja na penisie. Dzieki. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Do Misia IP: *.sasknet.sk.ca 01.05.01, 21:42 Mis! Ty tez masz te biale kropki na penisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Do Misia IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 16:27 on sie smial, bo mu z powodu bialych kropek usunieto penisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: 194.203.162.* 02.05.01, 18:44 mozna pojsc do androloga - to odpowiednik ginekologa dla mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.pl 03.05.01, 18:12 Niekoniecznie do dermatologa. Mozna sie wybrać do urologa albo do odpowiednika ginekologa dla mężczyzn (jest jakaś oddzielna nazwa lekarzy takiej specjalności, ale w tej chwili wyleciała mi z głowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: To NORMA!!!: to sa zwykle gruczoly. IP: *.usask.ca 26.06.01, 00:00 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: penis - dziwne biale kropki IP: 195.117.105.* 27.06.01, 00:00 to candidia albicans .idz do mykologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: penis - dziwne biale kropki IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:38 Mam ten sam problem od kilku lat niezmieniajace sie kropki-krosty w okolicy penisa na skorze oraz w miejsach gdzie sa gruczoly wlosowe na mosznie z ktorych wyrastaja wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś