Gość: lunalovelight IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:28 czy przyjmowanie tabletek z ekstraktem z herbaty pu-erh / picie tej herbaty faktycznie wspomaga odchudzanie? czy to tylko kolejna rewelacja, ktora moze nie szkodzi, ale i nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swinka a wlasnie ze dziala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:58 o tak!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamia Re: pu-erh IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.07.04, 23:12 Podobno przyśpiesza przemianę materii??? Piłam tencudowny spegyfik przez 2 miesiące(żadnych innich płynów,tylko wodę mineralna)i jedynę co mi przyśpieszył to szybsze pojawianie się zgagi! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: pu-erh 13.07.04, 23:25 Gość portalu: lunalovelight napisał(a): > czy przyjmowanie tabletek z ekstraktem z herbaty pu-erh / picie tej herbaty > faktycznie wspomaga odchudzanie? czy to tylko kolejna rewelacja, ktora moze > nie szkodzi, ale i nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush Re: pu-erh IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 14.07.04, 11:40 new-teens.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtr Re: pu-erh IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 14.07.04, 11:41 newthumbs.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neli Re: pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 18:51 Pije pu-erh, bo lubię(ale tylko tę z dodatkiem cytryny).Nie chudnie się od niej, ale ja dużo lepiej się czuję, odkąd ją piję; moja mama twierdzi, że polepszyła sie jej cera od pu-erh (kiedyś wyskakiwały jej trudnogojące się krostki na brodzie) Odpowiedz Link Zgłoś