marta20l
07.02.13, 16:22
Witam! Mam problem i bardzo prosze o rade. Mam prawie 21lat, dwójkę dzieci i pale od ok 5lat (z przerwami gdy byłam w ciąży). Ok 2tygodnie temu zaczelam się źle czuć, najgorszy jest problem z oddychaniem, nie ma żadnej zadyszki ani świstów po prostu nie mogę wziąć takiego głębokiego oddechu. Chwilami łapie go normalnie a chwilami mam z tym duzy problem. Jestem prawie 7 miesięcy po porodzie a pierwsze dziecko urodziłam ponad 2lata temu. Po dwóch porodach bardzo szybko schudłam teraz jestem bardzo szczupła i źle się z tym czuje bo widać mi wszystkie kości (apetyt mam) waże 52kg i mam 170cm wzrostu. Pare razy zdarzyło mi się że trzęsły mi się ręce i jestem bardzo senna. Z wynikami badań z krwi ide jutro. oprócz tego robiłam badanie spirometrie które wyszło nie najlepiej (tak powiedziała pielęgniarka) później psikała mi do buzi jakims inhalatorem i kazała powtorzyć badanie po 10min. Wyszło troszke lepiej. Dodam że trzy dni temu zacząl mi sie katar (juz przeszedł) i kaszel (Mokry). Kiedy dowiedziałam się ze wynik spirometrii wyszedł nie za dobrze i przeczytałam co to może znaczyć to tak spanikowałam, że dwa dni płakałam, wpadłam w szał że to rak i że umre. Chodze ciągle słaba, kręci mi się w głowie i nie mam siły ani ochoty nic robić. Co mi jest??????