Dodaj do ulubionych

wypadanie włosów

18.02.13, 14:54
Witam.
Generalnie problem z włosami miałam zawsze-raz było lepiej raz gorzej i prawie zdąrzyłam się do tłustych, wypadających włosów przyzwyczaić,chociaż bardzo nad tym faktem ubolewałam. Niestety, trafiła mi się w życiu pewna choroba, z którą lekarze nie dawali sobie rady. Wtedy to, właśnie za namową pewnej pielęgniarki trafiłam do lekarza(trudno się było do Niego dostać), ze względu na odległe terminy, ale w końcu”wskoczyłam” w jeden wolny termin. Lekarz ten przy okazji zwrócił mi uwagę na tragiczny stan moich włosów. Do podstawowego leczenia mojej przypadłości (problemy gastryczne) włączył leczenie mojego owłosienia. Nie były to, żadne „wcierki” do włosów, które na litry lałam, lecząc się u różnych sławnych dermatologach. Preparaty te były doustnie stosowane, między, innymi bardzo dobrze przyswajalne wapno z fosforem i magnezem. Po 2 miesiącach włos mi głowy nie spadł, włosy przestały się przetłuszczać, bo jak lekarz mi powiedział łojotok to schorzenie od wnętrza organizmu, więc wcieranie płynów działa krótko i potem wszystko zaczyna się od początku. Dzięki temu lekarzowi, wiem teraz co mam stosować , żeby moje włosy były w dobrej kondycji. Generalnie teraz rosną jak szalone i robiąc przedziałek na głowie mam całkiem niezły „trawnik”. Chętnie pomogę tym, którzy nie dają rady z tym problemem.
Ola.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lusia Re: wypadanie włosów IP: 91.231.32.* 01.04.13, 21:01
      Olu proszę napisz o jakich preparatach konkretnie piszesz bowiem problem dotyczy nie tylko mnie ale i mojej córki, której za wszelką cenę pragnę pomóc.Dziękuję
    • Gość: Ola Re: wypadanie włosów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.13, 22:36
      Witam
      Mam ten sam problem co TY Olu,też mam przetłuszczające się włosy i od jakiegoś czasu bardzo mi wypadają, garściami.
      Napisz mi jakie leki przyjmowałaś. Tylko nie wiem czy i tak będę mogła je przyjmować ponieważ karmie piersią.
      z góry dziękuję
      Pozdrawiam
      • Gość: Dorota Re: wypadanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 22:36
        Zapraszam do poczytania na temat kosmetyków trychologicznych na stronie www.zdrowewlosy.eu Szampony na bazie kwasów owocowych, lub wyciągu z komórek macierzystych to naprawde dobre kosmetyki do pielęgnacji skóry głowy.
        • Gość: arvena Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 22:28
          Na bogatyumysl.pl zadalam pytanie ekspertowi i odpisal mi ze u mnie wypadanie wlosów to reakcja na stres... :/ Tylko jak tu sie teraz ten stres ograniczyc? Mówił jeszcze o suplementach diety i odżywkach, ale ja nie wiem jakie stosować. Jakie będą najlepsze?
    • olkakmi Re: wypadanie włosów 14.01.14, 16:21
      na wypadające włosy stosowałam już wiele preparatów, jednak najbardziej skuteczny okazał się krzem organiczny www.naturala.pl/Produkt/131/krzem_organiczny_orsi tak jak ten tutaj. mi pomógł bardzo
    • Gość: maja Re: wypadanie włosów IP: 91.150.183.* 28.03.14, 11:36
      Zawsze warto iść do apteki i zapytać o jakiś preparat, możesz też skorzystać z kuracji przeciw wypadaniu włosów na stronie Tekst linka znajdziesz na pewno jakieś środki bez recepty. Pozdrawiam
    • Gość: maja Re: wypadanie włosów IP: 91.150.183.* 28.03.14, 11:39
      Zawsze warto iść do apteki i zapytać o jakiś preparat, możesz też skorzystać z kuracji przeciw wypadaniu włosów na stronie www.apteka-oliwna.pl/pilegnacja-wlosow znajdziesz na pewno jakieś środki bez recepty. Pozdrawiam
      • Gość: kaja Re: wypadanie włosów IP: 91.150.183.* 31.03.14, 09:26
        Zawsze warto iść do apteki i zapytać o jakiś preparat, możesz też skorzystać z kuracji przeciw wypadaniu włosów na stronie www.apteka-oliwna.pl/pilegnacja-wlosow znajdziesz na pewno jakieś środki bez recepty. Pozdrawiam
    • qrysiak Re: wypadanie włosów 13.01.15, 13:01
      Zapraszam do polubienia fanpage na fb
      -najnowsze metody przedłużania włosów,
      najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
      i najlepszej jakości naturalne pasma włosów
      oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
      www.facebook.com/pages/Klinika-W%C5%82os%C3%B3w-Beauty-for-You/418165411585206
      Sprawdź koniecznie!
      Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.03.15, 20:58
      Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair . Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.

On korzysta z kliniki włosów w Krakowie. Tu znalazłem opis www.beauty-for-you.com.pl/services/3dhair/
      Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakieś zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.05.15, 19:30
      Witam, dokładnie zgadzam się z tym, że warto skorzystać z konsultacji!

Ja dużo czytałam o przedłużaniu włosów i wiem, że metod jest wiele!

ale najlepiej bezpośrednio z fryzjerem porozmawiać - zobaczy włosy i oceni!

Ja poszłam na bezpłatną konsultację w Beauty for You, miałam miliony pytań i na wszystkie poznałam odpowiedzi.

Zarówno cenowo jak i sposobem - przedłużanie włosów jest bardzo zróżnicowane a metod ponad 17!

Pozdrawiam
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.06.15, 21:20
      Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .

Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.

On korzysta z kliniki włosów w Krakowie.

Tu znalazłem opis www.beauty-for-you.com.pl/services/3dhair/

Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne.

Nie wiem jak to wygląda na blondach.

Macie jakieś zdjęcia, opinie?

Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.07.15, 18:41

Przedłużanie włosów

Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem

przedłużania włosów.

Opinie, sugestie i porady.

Czekamy na wasze opinie :)

www.facebook.com/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-w%C5%82os%C3%B3w/551006111585042

Sprawdź koniecznie!

Informacje i konkursy! ? Bądź na bieżąco :)
    • Gość: Morelka Re: wypadanie włosów IP: *.toya.net.pl 09.08.15, 12:18
      Ja stosuję produkty Plantur 39 i moje problemy się skończyły
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.08.15, 18:34
      Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .

Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.

On korzysta z kliniki włosów w Krakowie.

Tu znalazłem opis www.beauty-for-you.com.pl/services/3dhair/

Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne.

Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakieś zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam
      • monikbel Re: wypadanie włosów 15.10.15, 18:55
        Mi Pani w aptece poleciła Vitapil, po moim ostatnim leku miałam bardzo cerę podrazniona i duże wręcz rany, ale teraz nie mam żadnych skutków ubocznych
        • Gość: aneta87 Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.15, 22:29
          po wielu eksperymentach i kiedy opadały mi już ręce trafiłam na Rogaine. poczytajcie szczególnie zagraniczne fora, gdzie jest wiele wzmianek na ten temat, opinii ludzi. jak dla mnie totalny dobry produkt godny polecenia
    • Gość: Magdalena12312 Re: wypadanie włosów IP: *.play-internet.pl 11.11.15, 23:56
      witam. Napisała byś u jakiego lekarza byłaś na włosy i co ci przepisał ? Magda.
    • kasojan Re: wypadanie włosów 16.01.16, 12:38
      .

Przedłużanie włosów

Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem
      przedłużania włosów.
      Opinie, sugestie i porady.

Czekamy na wasze opinie :)

www.facebook.com/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-w%C5%82os%C3%B3w/551006111585042

Sprawdź koniecznie!

Informacje i konkursy! ? Bądź na bieżąco :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka