Gość: bassia IP: 213.17.235.* 22.07.04, 12:14 Witam, czy ktoś może mi polecić dobrego dermatologa na Śląsku? Najlepiej w okolicy Katowic. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bassia Re: dermatolog na Śląsku IP: 213.17.235.* 01.08.04, 23:17 Dziękuję. Czy możesz mi powiedzieć coś więcej o swoim doświadczeniu z tym dermatologiem? Jakie jest jej doświadczenie jeżeli chodzi o łuszczycę? Być może to zbyt szczegółowe pytanie :-), ale może wiesz coś o tym? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krostka Re: dermatolog na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:44 Czy zażywałaś neoglandynę - olej z nasion ogórecznika? Spróbój mnie pomógł, a mam łuszczycę krostkową. Znam lekarza w Tychach, pomogła mojemu mężowi. Poradnia dermatologiczna przy ul. Cyganerii Pani doktor Wysocka. Terminy chyba tygodniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassia Re: dermatolog na Śląsku IP: 213.17.235.* 03.08.04, 19:35 > Czy zażywałaś neoglandynę - olej z nasion ogórecznika? Nie, nie próbowałam ale zrobię to napewno. > Spróbój mnie pomógł, a m > am łuszczycę krostkową. Ja mam własciwie tylko na skórze głowy (od 16 lat) i do tej pory jakoś nad tym panowałam. Ostatnio jednak pojawiły się małe ogniska na łokciu i zdaje sie zaatakowło mi paznokieć :-( > Znam lekarza w Tychach, pomogła mojemu mężowi. Twój Mąż też ma łuszczycę? > Poradnia dermatologiczna przy ul > . Cyganerii Pani doktor Wysocka. Terminy chyba tygodniowe. Czy to prywatny gabinet? Możesz podać mi numer telefonu do nich? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś