Dodaj do ulubionych

jestescie?

17.01.13, 10:17
Ja dopiero wstalam, pije kawke. Ktos sie dolaczy?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 11:28
      Ja z Tobą jak zwykle.Moja matka u mnie była.
      Dodam muzyczkę żeby nam się fajnie tę kawkę piło.:)
      www.youtube.com/watch?v=12U-D5at2lw
      • madau Re: jestescie? 17.01.13, 11:36
        O super muzyczka. Od razy lepiej. Mnie cos boli zaladek, moze to od tych herbatek? Chociaz biore ziolowe leki na oslone zoladka. Moze za slabe? Bede musiala chyba wpasc do apteki po cos mocniejszego.
        Jak dzis samopoczucie Ditto?
        • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 11:47
          Kup tą sól Vichy może Madau bo myślę ze to kwas solny albo kwaśne pij coś.
          Żeby ci się nadżerka nie zrobiła żołądkowa bo potem wrzód.U mnie chyba pękł bo gdy pani doktor mi robiła badanie to wyszło że krew w żołądku była.Ale na szczęście chyba że pękł :)
          • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 11:49
            sie macie z rańca ja też już wstałem.
            • madau Re: jestescie? 17.01.13, 11:51
              Witaj Uwierz, jak sie spalo?
              • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 11:53
                madau napisała:

> Witaj Uwierz, jak sie spalo?

Dobrze ale jakiś taki nie dorobiony jestem, kawę chłepce jeszcze zaspany.
        • madau Re: jestescie? 17.01.13, 11:47
          ja dzisiaj jetem troche rozdrazniona bo znow mnie obudzil telefon, jakas pomyslka chyba bo baba zaczela trajkotac ze czeka na mnie w sklepie kolia z szafirow i to za bardzo male pieniadze ale gdybym chciala wiecej bizuterii to bede miala rabat na 20%
          Wylaczylam od razu. Na kiego wala mi kolia? Pierscionek juz mam, wystarczy.
          • madau Re: jestescie? 17.01.13, 11:48
            Zapytam sie w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Wode z wycisnieta cytryna moge pic? Pomoze?
            • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 11:55
              żona w mojej ulubionej koszulce spała, które mi siora z irlandii przysłała cała zapachem jej perfum przeszła.
              • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 11:56
                mam ją na sobie i dziwnie się czuję,chyba zmienię bo to damskie perfumsy.
                • madau Re: jestescie? 17.01.13, 11:59
                  a jakiego zapachu uzywa Twoja zona?
                  • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 12:00
                    Ja się nie znam chyba doicze kabana czy jak to tam się pisze.
                    • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:02
                      Perfumy unisex :D
                      Damsko męskie.
                    • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:06
                      dolce gabana :)
                  • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:01
                    Myślę że dobra woda z cytryną a jeszcze lepsza z limonką ale zapytaj w tym ziołowym sklepie od czego żołądzek boli.Może się denerwujesz czymś bardzo?
                    • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:06
                      Nie, jestem spokojna. Biore rano tranxene, doraznie, nie zawsze. Ale pije tyle tych herbatek, slimow, ziolowych, mietowych ze juz chyba zoladek nie wytrzymuje. Po mietowej jakby przechodzi ale mi sie juz skonczyla, musze kupic.
                      Cytryny u nas w Menton sa takie dobre ze mozna je jesc tak jak pomarancze. Kwasku maja ale i slodkosci :)
                      • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 12:07
                        używa dokładnie Dolce & Gabbana Light Blue
                        • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:09
                          Te cytryny pyszne,słociutkie bo masz w Menton dużo słońca :)
                          • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 12:11
                            i przy okazji macie od uwierzowej pozdrowienia.
                            • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:12
                              Dzięki i nawzajem :)
                            • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:12
                              A dziekujemy, dziekujemy. Wzajemnie. ladnych perfum uzywa Twoja zona. Znam ten zapach :)
                          • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:11
                            "Znasz-li ten kraj,

Gdzie cytryna dojrzewa,

Pomarańcz blask

Majowe złoci drzewa?"
                            A .Mickiewicz.
                            • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:13
                              znam li ten kraj gdzie cytryny piekne rosna a drzewka sa obsypane pomaranczami :)
                              • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:28
                                Pije mietowa. Po mietowej mniej zoladek boli. Zjadalam tez kawaleczek czekolady bo czulam jak mi cukier spada. zaraz bede sie szykowac, o pierwszej mam wyjsc do tego banku.
                                • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:30
                                  Zmień może te herbaty na owocowe,Mask takie pija :)
                                  • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:40
                                    Owocowe? Hmm, niezly pomysl. Tylko tutaj sa tylko czarne AROMATYZOWANE owocami, nie ma owocowych jako takich. Moze w sklepie ze zdrowa zywnoscia beda.
                                    No i pojde moze do tej apteki, to niedaleko, zapytam sie o cos na oslone zoladka musza cos tam miec bez recepty.
                                  • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 12:40
                                    Moja żona jak mnie nie ma śpi pod moja kołdrą i wtula się w moją poduchę, a jak jestem to wtula się w moje persi:) i zaraz odjeżdża, nie chcę jej przytulać jak oglądamy film bo jak ja przytule to 5 minutach ma odjazd:D
                                    • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:44
                                      Zmęczona jest po pracyyyyyyyyy!Nie dziw się.
                                      • uwierz_w_to Re: jestescie? 17.01.13, 12:45
                                        Fajna praca,kawka,komputer pogaduchy:)
                                      • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:46
                                        Ja za to spie jak X z powywalanymi we wszystkie strony konczynami. B; musial wieksze lozko kupic bo to stare nie wystarczalo, spal skulony. A mnie nie mozna bylo wtedy dobudzic bo bralam ostre leki. teraz nie wiem jak spie bo siebie nie widze, ale chyba normalnie juz, na boku.
                                        • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 12:49
                                          Ja mam wielkie łóżko,dwumateracowe :)
                                          • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:50
                                            O, zazdroszcze. tez bym takie chciala :)
                                            • madau Re: jestescie? 17.01.13, 12:57
                                              Dobra to ja za jakies 10 minut bede sie zbierac do tej bankierki. Mam nadzieje ze dostane autoryzacje na debet bo z tym co mam na koncie nie przezyje do lutego.
                                              • ditta12 Re: jestescie? 17.01.13, 13:02
                                                A nie możesz pożyczyć od B lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka