sasanka.zuzanka 09.07.13, 23:05 czy częste wypróżnianie normalnymi, duzymi objętościowo stolcami jest normalne? poziom stresu umiarkowany, dieta normalna. wypróżniam się do 5 razy dziennie czym to moze byc spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasanka.zuzanka Re: wypróżnianie 10.07.13, 00:45 jem warzywa, mięso lub ryby, pije wode i herbaty ziolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: wypróżnianie 10.07.13, 09:41 Nie wiem co dokladnie pijesz, ale moze to przez te herbaty? A moze po prostu wyrabiasz za mnie norme ;) Ja chadzam raz na 2 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka.zuzanka Re: wypróżnianie 10.07.13, 14:13 jematkajakichmalo napisała: > Nie wiem co dokladnie pijesz, ale moze to przez te herbaty? > A moze po prostu wyrabiasz za mnie norme ;) Ja chadzam raz na 2 tygodnie... > Bardzo chętnie bym się zamieniła. Chodzisz raz na dwa tygodnie i się niczym nie musisz przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
2margo00 Re: wypróżnianie 10.07.13, 09:27 Mysle ze masz po prostu dobrą przemiane materi.M. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.obecna Re: wypróżnianie 10.07.13, 12:40 też tak myślę, póki to nie biegunka to bym się nie martwiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wypróżnianie 10.07.13, 13:01 Też bym tak chciała. Jak Ty to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka.zuzanka Re: wypróżnianie 10.07.13, 14:13 no własnie to są chyb pozostałości po moim fantastycznym jadłospisie. przez ponad 10 lat żywiłam się w 90% fastfoodami i słodyczami i wszystko to zapijalam gazowanymi napojami. Zero warzyw. To jest taaaaaaak uciążliwe, plus jest taki, że jestem szczupła a jadłam tony niezdrowego żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś