Dodaj do ulubionych

Witam, proszę o pomoc

16.05.14, 10:02
Witam, od kilku dni źle się czuję. Jestem jakaś słaba, kręci mi się w głowie. Czuję się tak jakbym była przeziębiona, takie ogólne osłabienie. Mam dziwne uczucie w brzuchu, nie boli mnie, ale odczuwam pewien dyskomfort, jakbym się czymś stresowała. Jakby coś tam przeszkadzało. Czy spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś ? Co to może być ? W ostatnim czasie dużo miałam zjedzonych nerwów, jestem osobą co wszystko bierze do siebie i duszę to w sobie. Czy to może być początek nerwicy ?
Obserwuj wątek
    • gemowa Re: Witam, proszę o pomoc 16.05.14, 10:54
      Niekoniecznie nerwicy, ale mogą to być somatyczne objawy stresu: ściśnięty żoładek, duszności, osłabienie, zawroty głowy. Doraźnie możesz brać jakieś uspokajające specyfiki, ale jedynym sposobem na stałe pozbycie się tych objawów jest po prostu wyeliminowanie stresu - wiem, łatwo mówić, ale to prawda. Spróbuj przeanalizować źródło stresu i poukładac to sobie w głowie, najczęsciej to pomaga.
      • doominika94 Re: Witam, proszę o pomoc 16.05.14, 12:34
        Dziękuję bardzo za odpowiedź. Tak masz racje, łatwo mówić trudniej zrobić. Za szybko się denerwuję czy stresuję i to z błachych powodów. Nie będzie to łatwe, ale spróbuję.
        • sp9tcu Re: Witam, proszę o pomoc 16.05.14, 14:10
          Taka pogoda
          osłabienie wiosenne
          nerwica
          • gemmplus Re: Witam, proszę o pomoc 20.05.14, 07:11
            Tak tak, za dużo stresu :)
            przeslilenie.. moze wycieczka rowerowa w weekend pomoze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka