Gość: mimi IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 14:35 Zaczeły mi sie robic zaskórniaki na szyi i na twarzy? Kto wie jk sie ich pozyć robic - bez wizyty u dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: skóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:52 kompresy ze skwarków. wiecej inf na stronie: www.optymalni.żyją.ponad.trzysta.lat.com.pl 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: skóra IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 14:57 nie wiem czy sobie zartujesz cz ty na serio o tych skwarakach?? Podaan przez ciebie strona sie nie wyswietla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem na powaznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:59 na to co ci dolega pomaga dobra dieta. jednak dieta to arena najostrzejszych starc na tym forum. 5040 wyskoczylo mi takie cos za uchem kiedys i zaczely sie pojawiac nowe. pomoglem sobie wlasnie zdrowym odzywianiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: na powaznie IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 15:04 Ja staram sie na codzien odżwiać zdrowo. Ale musze chyba przecztać ten artykuł bo wiedziec dokladnie jak sobie pomóc. Nigdy wcześniej nie mialam problemów ze skóra a teraz nagle to sie pojawia i nie moge dac sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: skóra IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 15:10 A z czego dokladnie zrezgnowałeś w swojej diecie??? Moze któreś z produktów wwołują u mnie te dolegliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: na powaznie 27.08.04, 15:22 Gość portalu: mimi napisał(a): > Nigdy wcześniej nie mialam problemów ze > skóra a teraz nagle to sie pojawia i nie moge dac sobie rady. Moze zaczęłaś stosowac jakies nowe kosmetyki, które spowodowały u Ciebie pojawienie się zaskórników? Jeśli tak - to je odstaw. Dla oczyszczenia skóry mozesz stosować dwa-trzy razy w tygodniu maseczkę z zielonej glinki tiny.pl/rz4 Dodatkowo na noc Effaclar K. tiny.pl/rzl Jeśli zaskórniki sa juz dość widoczne to pomóc moze mechaniczne oczyszczanie u kosmetyczki. Poza tym staraj się unikać tłustych kremów. Jesli zmywasz makijaż mleczkiem kosmetycznym nie zapominaj umyc po tym twarzy wodą i jakimś żelem. Odpowiedz Link Zgłoś