ela-80 04.02.13, 22:41 Dziewczyny czy któraś z Was robiła badania w Warszawie? Mam skierowanie do kliniki zaburzeń hemostazy-nie wiecie jak długo czeka się na wizytę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmenk Re: badania w Warszawie 05.02.13, 19:38 Nie mam pojęcia Wiem z kolei, ze najlepsze nazwiska w Wawie, to Ewa Stefańska-Windyga i Jerzy Windyga - to tak jakbyś miała lekarza do wyboru. Odpowiedz Link
miximi Re: badania w Warszawie 12.02.13, 13:55 Trochę się czeka... Ja umówiłam się prywatnie do dr Windygi (koniec marca), bo na NFZ to lipiec mi panie proponowały. Ale ja nie mam jeszcze konkretnego skierowania na badania. Jeśli je już masz, to niedługo. Odpowiedz Link
ela-80 Re: badania w Warszawie 14.02.13, 19:01 miximi kiedy dokładnie masz wizytę? Ja dziś konkretnie dowiedziałam sie co i jak - 27 marca mam się zgłosic na oddział i tam porobią mi wszelkie badania. Z tego co mówiła pani z rejestracji to leży się 3 dni ale czasem wypuszczają po 2 -zobaczymy jak to będzie u mnie... no i tak jak piszesz trzeba mieć skierowanie aby się tam zarejestrować - ja scanowałam i wysyłałam mailem. Odpowiedz Link
dyzaut Re: badania w Warszawie 24.05.13, 22:53 Witam! Chciałam się zapytać jak Pani załatwiła pobyt na oddziale w celu badania hemostazy? Ja mam skierowanie już od lipca zeszłego roku. Na zapisy w styczniu nie zdążyłam i teraz mam czekać na zapisy w lipcu. Odpowiedz Link
marcysia_10 Re: badania w Warszawie 25.05.13, 21:33 witam ja po prostu zadzwoniłam do Warszawy,powiedziałam,że jestem po zatorze i mam skierowanie na badania-kazano mi przefaksować skierowanie i na tej podstawie wyznaczono mi termin za 2,5 miesiąca -rejestrowałam sie w lutym i z tego co się orientuje wiele osób tak właśnie sie rejestruje! a Ty nie masz skierowania? masz zalecenie aby tam badania robić? oni chyba w każdej chwili rejestrują tylko na za kilka miesięcy...dziwna Twoja sytuacja Odpowiedz Link