qoo DO WSZYSTKICH "GRUDKOWDZOW" 10.10.04, 14:23 Moi drodzy napisalismy juz chyba tutaj wszystko co bylo mozliwe na temat tych grudek, faktem jest ze sama przypadlosc ( bez wzgledu na jej etymologie ) nie jest az tak bardzo uciazliwa. Mnie najbardziej w tym wszystkim drazni lekcewazenie problemu przez lekarzy i tak wiele roznych diagnoz .... no i ten zapach !!!!! Mnie moje grudki nie przeszkadzaja - nota bene od przejscia kuracji antybiotykowej nie pojawily sie juz ponad 8 miesiecy. Bylam na kolejnej kontrolnej wizycie i jak na razie wszystko ok. "Przycisnelam" Pania Profesor jeszcze o ten okropny zapach no i poradzila mi stosowanie bardzo prostego zabiegu - myc jezyk !!!! Glupio to brzmi ale polega na tym ze podczas mycia zebw myje tez szczoteczka z pasta jezyk ( troche to nie przyjemne bo u mnie pojawia sie od raz odruch wymiotny ), a po wyplukaniu pasty jeszcze raz szczoteczka ale juz tylko z woda. No i wiecie co .... to skutkuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: DO WSZYSTKICH "GRUDKOWDZOW" IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.04, 23:09 Ale mi sie wydaje ze to jest problem z migdalami i nie wiem co do tego ma jezyk. Mozliwe ze troche pomoze ale to chyba trzeba byloby wyszorowac migdalki bo to one brzydko pachna. A nie masz czegos takiego ze jak przelykasz sline i wypuszczasz powietrze nosem to czujesz ten wstretny zapach?? Odpowiedz Link Zgłoś
qoo Re: DO WSZYSTKICH "GRUDKOWDZOW" 11.10.04, 17:32 teraz juz nie ale kiedys czulam swoj oddech a rano przed umyciem zebow moglam ozmawiac z innymi tylko przez telefon ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
astronombosy Re: Biale grudki z migdalkow 05.03.17, 22:01 Ja słyszałem, ze sa to fragmenty mózgu. Mózg ludzki ponoć czasem ma takie "odrzuty" W tych fragmentach mieszczą się czesto glupie mysli, zle sny itp traumy. Odpowiedz Link Zgłoś