majeczka420 21.10.25, 19:37 3 tygodnie temu po 3 miesiącach odstawiłam z dnia na dzień IPP Texibax 40 mg 1 dziennie. Niestety refluks wrócił, czy w związku z tym powinnam znowu zacząć brać IPP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evee1 Re: Odstawienie IPP 22.10.25, 10:25 Moze skonsultuj to z gastrologiem. To zalezy z jakiego powodu bralas IPP. Jezeli masz refluks byc moze bedziesz musiala brac leki dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka420 Re: Odstawienie IPP 07.11.25, 07:28 Byłam u internisty bo u niego sie leczę i powiedział, że mam wrócić do brania IPP ale po 2 tygodniach nic nie jest lepiej. Trzymam sie diety lekkostrawnej, zero kwaśnego, słodyczy czy smażonego na tłuszczu. Już przez to wszystko w 4 miesiące schudłam 18 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Odstawienie IPP 07.11.25, 09:26 majeczka420 napisała: > w 4 miesiące schudłam 18 kg. -------------------------------------------- Jeżeli miałaś nadwagę, to utrata wagi 4,5 kg miesięcznie jest super. Jeżeli jesteś w niedowadze (policz swoje BMI), to zajmij się swoim jedzeniem. Zmiana upodobań kulinarnych nie jest łatwa, ale skup się NIE na tym czego nie powinnaś jeść, tylko myśl o super fajnych dozwolonych. Na makaronach, kaszach, warzywach, mięsie drobiowym, bananach itp. można nawet przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Odstawienie IPP 10.11.25, 06:50 Kolejne szaleniec w 4 miesiące 18 kg Czy 16 szpital psychiatryczny albo Oddział Intensywnej Terapii się szykuje powiedz ile pijesz dziennie płynów Odpowiedz Link Zgłoś