Dodaj do ulubionych

IMPOTENT W WIEKU 22 LAT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:09
od okresu dojrzewani amoje erekcje i poed byly coraz słabsze a wreszcie w
wieku 22 lat ktore mam obecnie jestem impotentem,stracilem tez poped ale
najgorsze jest to ze chce sie kochac i miec dziewzczyne ale nie moge sie
kochac, co mi jest , zrobilem wszytki ebadania i niby ok testosteron mam niby
w normie 14 mnol/l a norma to od 9 do 38 mnol/l wiec niby miesci si ew
normie al edolnej a mam 22 lata, ni ewiem czy to moze byc przyczyna bo lekarz
mowi ze jest ok, moze to cos z grazeniem krwi bo zawsze mam zimne stopy,
doradzcie co sni emam ju zkasy aby biegac po andrologach i urologach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: IMPOTENT W WIEKU 22 LAT IP: *.ss.shawcable.net 04.09.04, 22:11
      Prolaktyna oznaczona? Moze ktos zapomnial? Jaki masz cholesterol i trojglicerydy?
      Masz depresje lub nadcisnienie?
      Jezdzisz duzo na rowerze? Prowadzisz bardzo siedzacy tryb zycia?
      Czy ktos badal ci prostate?

Testosteron masz w normie.
      • Gość: impotent Re: IMPOTENT W WIEKU 22 LAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:56
        tak oznaczona i w normie, nie jezdze wogoel na roweze, a testosteron co sadzisz?
        cierpi ez tego co wymieniles na przewlekle zapalenie prostaty, bakteria
        enterococcus fealis, oraz zatrzymywanie wody pod skora co moze dawac podobne
        objawy jak nadcisnienie ale nikt nie wie dlaczego tak jest?
        • Gość: Artur Re: IMPOTENT W WIEKU 22 LAT IP: *.ss.shawcable.net 05.09.04, 19:58
          Ta prostate trzeba jakos wyleczyc. Moze urolog sie wypowie, ale potrzeba pewnie bardzo dlugiego leczenia celowanym antybiotykiem.
          Zapalenie ktorejkolwiek czesci ukladu plciowego moze spowodowac czesciowa lub pelna impotencje.
          Testosteron masz przeciw w granicach normy, wiec moze lepiej przestan sie go czepiac.

To zatrzymanie wody pod skora (???) cokolwiek to jest to moze byc jakies zaburzenie hormonalne. Za malo o tym od ciebie wiem, wiec sie spytaj lekarza, czy nie powinienes zobaczyc endokrynologa i sprawdzic przysadki oraz innych gruczolow wydzielania wewnetrznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka