mascarbone 01.10.04, 20:31 Polećcie dobrego specjalistę laryngologa, najlepiej przyjmującego prywatnie we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mascarbone Re: Laryngolog WROCŁAW 01.10.04, 22:11 Odpowiedz mi proszę tutaj, bo są problemy z pocztą i nie mogę odczytać maila. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Laryngolog WROCŁAW 01.10.04, 22:38 Witam! Podam Ci nazwisko fantastycznego lekarza. Miałam odwieczne problemy zgardłem. Odwiedziłam we Wrocławiu gabinety przynajmniej 20 laryngologów i poprawnie zdiagnozował mnie dopiero laryngolog z klinik na Chałubińskiego. Nazywa się Wojciech Gawron. Leżałam na oddziale laryngologii tydzień i pacjenci bardzo go chwalą. On bardzo dużo operuje i jest naprawdę świetnym lekarzem. On przede wszystkim dokładnie Cie zbada. Mnie przyjmował jeszcze w przychodni na pl. Bzowym 1 (363 30 16) ale z tego co wiem to nie mają podpisanej umowy z NFZ w tej chwili. Możesz zadzwonić i zapytać, bo przyjmował tam też prywatnie za niewielkie pieniądze. Podam Ci tel kom: 603 672 132. Jeśli jeszcze masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Laryngolog WROCŁAW 01.10.04, 22:39 telefon komórkowy jest do doktora a nie do przychodni!! Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: Laryngolog WROCŁAW 01.10.04, 22:52 Dziękuję bardzo za odpowiedź! Naprawdę sprawa jest pilna, a zupełnie nie wiedziałam do kogo się zwrócić. A może pamiętasz w jakie dni przyjmuje i w jakich godzinach? Czy jest do niego kolejka? Tzn czy np. jak zadzwonię w poniedziałek to umówie sie na poniedziałek czy trzeba z większym wyprzedzeniem? A może ma gabinet w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Laryngolog WROCŁAW 01.10.04, 23:16 Nie jestem pewna czy w przychodni na Bzowej jeszcze dr przyjmuje. U mnie był na wizycie domowej. Miałam wtedy anginę i po 3 dniach antybiotyków stan coraz gorszy. Pan doktor zalecił leki, ale też zainteresował sie dogłębnie moją chorobą. Pamietam, ze wizyta trwała ok godziny i obejmowała dokładny, naprawdę dokładny wywiad. W pewnym momencie miałam "ochotę" zrobić sobie tomografię zatok, ale pan doktor tak długo i cierpliwie wytłumaczył mi, ze na tym etapie byłoby to bez sensu, że zaufałam mu bezgranicznie. I okazało się, że miał rację! Gdy byłam już jego pacjentką to mogłam zadzwonić w każdej chwili i doktor nigdy nie odmówił mi wizyty bądź telefonicznej porady. Myślę, że możesz zadzwonić jutro na telefon komórkowy i zapytać o termin. Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Laryngolog WROCŁAW 02.10.04, 09:39 Nie dziękuj! Sprawdź i daj znać jakie masz wrażenia i czy doktor Ci pomógł. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś