Dodaj do ulubionych

Przywitamy Dittę

17.11.13, 12:33
muzyką i kwiatami

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1YO2qNgE0ADuxdy745GntqoCctvRDbFcFtGInhzkpgwXouflo

Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:38
      i brawami też przywitamy

https://www.youtube.com/watch?v=E8AMqHn0-LI

• eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:46
          kadzidełka zapalimy

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_U-o35pq_1K49isUqG5pedagG848jW-T_uOOCSr2RNY5mh8ZV
          • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:50
            kawę zaparzymy

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrx4md6K_Mo3DeD9CztisnGAFwB8lXvsS-_xmOMk5r9_Rh_yR_
            • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:52
              szampana otworzymy

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrx4md6K_Mo3DeD9CztisnGAFwB8lXvsS-_xmOMk5r9_Rh_yR_
              • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:53
                bo szampan w lodówce się chłodził

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2qvU3Qaqbp61svloJFYgjrkEEjoXBsIkESrcAPPdiXscrgB1yzw
                • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:57
                  a rycerz tego foruma piękny poemat napisze smile
                  • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:00
                    weny braksmile
                    • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:03
                      wenen braken pa niemiecki ja gawarit.
                      • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:12
                        https://fajnewesele.pl/uploads/tinymce/images/na_strone/obrzedy_i_zwyczaje_witanie_chlebem_i_sola_2.jpg
                        • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:15
                          to szycha to jo przywitamy chlebem i solo.
                          • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:21
                            tu akurat jest baba-placek i wóda, haha big_grin
                            • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:23
                              i baby w garsonkach, strrrrrrrrrrrrraszszszszszszne !
                              • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:24
                                w życiu bym garsonki nie założyła, w życiu!
                                • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:25
                                  ale ja nie znajet hahaha ale dałem ciała.
                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:27
                                    dałeś rozrywkę, Uwierzu, na całego, należy Ci się podwyżka smile
                                    • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:29
                                      eszmeralda.i.papugi napisała:

> dałeś rozrywkę, Uwierzu, na całego, należy Ci się podwyżka smile

więc co się będę rozdrabniał 10 tys.
                                      • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:31
                                        j asne, na napiwek wink
                                        • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:33
                                          https://1.bp.blogspot.com/-GzqGhVpL5DQ/ThHmHyq7MXI/AAAAAAAAACQ/LR_dN-2W-iA/s1600/633891554013871706.jpg
                                • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:26
                                  ani zegarka na plastykowym pasku, strrrrrrrrrrrrrrrrrrraszne!
                                  • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:28
                                    ja już nie noszę zegarka od dawnaaaaaaaaaaa bom wieśniok
                                    • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:29
                                      bo masz komurę i furę
                                      • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:30

> bo masz komurę i furę

a ten twój ma komurę furę i zegarek na pasku?
                                        • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:34
                                          ma zegarek.
                                          Marki Patek
                                          • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:43
                                            Żartowałamwink
                                            Uwierzyłeś ?
                                            • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:11

> Żartowałamwink
                                              > Uwierzyłeś ?

a czemu nie
                                              • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:14
                                                nie powiem, dowcip masz zawsze błyskotliwy,
                                                • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:18
                                                  ale ceny ich są zabójcze w cenach dobrej fury.
                                                  • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:21
                                                    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXpxIsWaqEziwGopFrPi-x2vx1FxmtYWsc3Wpm6z3qD6F5jfVd
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:32
                                                    to Twoja dłoń z tą biżuterią na nadgarstku?
                                                  • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 15:35
                                                    niewiemsmilewinkbig_grin
                                                  • mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 17:31
                                                    żartowałem to nie mój przeszczep
                                                  • ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 19:33
                                                    Takiego powitania to ja się nie spodziewała,przyznambig_grin
                                                    I szampan i kawa i placek z gorzałą w garsonce no i jeszcze zegarek na rękę big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:18
                                                    nie wierzyłam i nadal oczom nie wierzę : ) : ) : )
                                                    Ditto, jesteś z nami, zatem wszystko jest możliwe, haha, mam na myśli siebie, możliwe jest to, że nadejdzie chwila dobra, cieszę się niezmiernie.
                                                    Dobraliśmy się w trójkę i jest fest. Piszemy sobie tutaj dyrdymały i jest nam dobrze razem a w realu czai się na nas ta szkaradna wiedźma i na pohybel jej, połamie sobie na nas swoje szpony.
                                                    Teraz sobie spokojnie Was poczytam : ))))))))))
                                                  • ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:33
                                                    Tak się cieszę Eszmerciu że jesteśmy znów tutaj razemsmile
                                                    Jak widzisz popadamy w chorobę która jest straszna i wielkie sieje spustoszenia w nas ale wychodzimy z tego jakoś mimo zniszczeń bo tak to niestety wygląda-to jest najgorsze ale u mnie na szczęście nie wystąpiły symptomy finansowego gołocenia konta,kredytów i sekscesów z pierwszym lepszym potkanym na ulicy a wiem że też tak bywa w manii.
                                                    Ja rozrabiam inaczej,he,he ale też nie do przyjęcia powiem Ci.Po czym grzecznieję w szpitalu powoli.Powoli bo tym razem wyśpiewywałam nieziemsko na zamkniętym żeby było wszystkim weselej i śmieli się ze mnie do rozpuku.
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:34
                                                    podnoszę smile
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:40
                                                    dopiero gdy podniosłam wątek, zobaczyła, że odpisałaś Ditto.
                                                    U mnie choroba wygląda inaczej. Owszem, lekarz uprzedził zlecając dawkę, że: gdy zauważę u siebie przypływ nadmiernej energii, ochotę na branie kredytów, grania w ruletkę, to mam zmniejszyć dawkę o połowę. No proszę, a u Ciebie bez wydatków na leki jest to wszystko darmo. Sprawiedliwe to ? wink
                                                  • ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:50
                                                    Powiem Ci Eszmeraldo że ja sobie dogodziłam antydepresantem jak może pamiętasz bo zamiast troszkę poczekać a depra już schodziła to ja brałam po ćwiartce,potem zaprzestałam co prawda ale poooooooooooooszło już i tyle a do tego piłam piwo bo zasnąć nie mogłam ale to już gdy zatraciłam myślenie realne i zaczęła bujać w obłokach.Wymalowałam dwa obrazy w jeden dzień i panele w przedpokoju a potem.......na razie nie chcę jeszcze o tym pisać.
                                                    Za antydepa muszę niestety płacić tak jak Ty.Stabilizator mam refundowany.
                                                  • ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:55
                                                    Też wiem co to depresja i jak boli Eszmeraldo,jak człowiek nie ma ochoty na nic a świat traci barwy ale u mnie w manii jest konieczność hospitalizacji bo choć dla mnie miła dla innych uciążliwa(nie śpię nocami i rozrabiam)a niestety nie mieszkam w domku jednorodzinnym,choć i tam też ludzie gdzieś są.
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 21:02
                                                    wychodzi na to Ditto, że na ołtarzu kładziesz swój dobry nastrój dla dobra innych, by cierpieć dla milionów ?!
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 21:26
                                                    przez cały czas, gdy Cię nie było, Uwierz tu pierwsze skrzypce grał smile
                                                  • ditta12 Re: Przywitamy Dittę 22.11.13, 09:31
                                                    Wiem,widzę ile Uwierz dał z siebie i jak nie pozwolił żeby to forum umarło.
                                                    Cieszę się bo teraz mam co czytać a zajmie mi to niemało czasu jako że spowolniałam jakoś po kuracji haloperidolem który powykrzywiał mi stopy ale na szczęście został szybko odstawiony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka