eszmeralda.i.papugi 17.11.13, 12:33 muzyką i kwiatami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:39 o tak, przywitamy tymi brawami Vanessa Mae - Full Concert at Crocus City Hall 2012 Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:53 bo szampan w lodówce się chłodził Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 12:57 a rycerz tego foruma piękny poemat napisze Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:03 wenen braken pa niemiecki ja gawarit. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:15 to szycha to jo przywitamy chlebem i solo. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:21 tu akurat jest baba-placek i wóda, haha Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:23 i baby w garsonkach, strrrrrrrrrrrrraszszszszszszne ! Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:24 w życiu bym garsonki nie założyła, w życiu! Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:25 ale ja nie znajet hahaha ale dałem ciała. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:27 dałeś rozrywkę, Uwierzu, na całego, należy Ci się podwyżka Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:29 eszmeralda.i.papugi napisała: > dałeś rozrywkę, Uwierzu, na całego, należy Ci się podwyżka więc co się będę rozdrabniał 10 tys. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:26 ani zegarka na plastykowym pasku, strrrrrrrrrrrrrrrrrrraszne! Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:28 ja już nie noszę zegarka od dawnaaaaaaaaaaa bom wieśniok Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 13:30 eszmeralda.i.papugi napisała: > bo masz komurę i furę a ten twój ma komurę furę i zegarek na pasku? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:11 eszmeralda.i.papugi napisała: > Żartowałam > Uwierzyłeś ? a czemu nie Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:14 nie powiem, dowcip masz zawsze błyskotliwy, Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:18 ale ceny ich są zabójcze w cenach dobrej fury. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 17.11.13, 14:32 to Twoja dłoń z tą biżuterią na nadgarstku? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 19:33 Takiego powitania to ja się nie spodziewała,przyznam I szampan i kawa i placek z gorzałą w garsonce no i jeszcze zegarek na rękę Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:18 nie wierzyłam i nadal oczom nie wierzę : ) : ) : ) Ditto, jesteś z nami, zatem wszystko jest możliwe, haha, mam na myśli siebie, możliwe jest to, że nadejdzie chwila dobra, cieszę się niezmiernie. Dobraliśmy się w trójkę i jest fest. Piszemy sobie tutaj dyrdymały i jest nam dobrze razem a w realu czai się na nas ta szkaradna wiedźma i na pohybel jej, połamie sobie na nas swoje szpony. Teraz sobie spokojnie Was poczytam : )))))))))) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:33 Tak się cieszę Eszmerciu że jesteśmy znów tutaj razem Jak widzisz popadamy w chorobę która jest straszna i wielkie sieje spustoszenia w nas ale wychodzimy z tego jakoś mimo zniszczeń bo tak to niestety wygląda-to jest najgorsze ale u mnie na szczęście nie wystąpiły symptomy finansowego gołocenia konta,kredytów i sekscesów z pierwszym lepszym potkanym na ulicy a wiem że też tak bywa w manii. Ja rozrabiam inaczej,he,he ale też nie do przyjęcia powiem Ci.Po czym grzecznieję w szpitalu powoli.Powoli bo tym razem wyśpiewywałam nieziemsko na zamkniętym żeby było wszystkim weselej i śmieli się ze mnie do rozpuku. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:40 dopiero gdy podniosłam wątek, zobaczyła, że odpisałaś Ditto. U mnie choroba wygląda inaczej. Owszem, lekarz uprzedził zlecając dawkę, że: gdy zauważę u siebie przypływ nadmiernej energii, ochotę na branie kredytów, grania w ruletkę, to mam zmniejszyć dawkę o połowę. No proszę, a u Ciebie bez wydatków na leki jest to wszystko darmo. Sprawiedliwe to ? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:50 Powiem Ci Eszmeraldo że ja sobie dogodziłam antydepresantem jak może pamiętasz bo zamiast troszkę poczekać a depra już schodziła to ja brałam po ćwiartce,potem zaprzestałam co prawda ale poooooooooooooszło już i tyle a do tego piłam piwo bo zasnąć nie mogłam ale to już gdy zatraciłam myślenie realne i zaczęła bujać w obłokach.Wymalowałam dwa obrazy w jeden dzień i panele w przedpokoju a potem.......na razie nie chcę jeszcze o tym pisać. Za antydepa muszę niestety płacić tak jak Ty.Stabilizator mam refundowany. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 20:55 Też wiem co to depresja i jak boli Eszmeraldo,jak człowiek nie ma ochoty na nic a świat traci barwy ale u mnie w manii jest konieczność hospitalizacji bo choć dla mnie miła dla innych uciążliwa(nie śpię nocami i rozrabiam)a niestety nie mieszkam w domku jednorodzinnym,choć i tam też ludzie gdzieś są. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 21:02 wychodzi na to Ditto, że na ołtarzu kładziesz swój dobry nastrój dla dobra innych, by cierpieć dla milionów ?! Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Przywitamy Dittę 21.11.13, 21:26 przez cały czas, gdy Cię nie było, Uwierz tu pierwsze skrzypce grał Odpowiedz Link
ditta12 Re: Przywitamy Dittę 22.11.13, 09:31 Wiem,widzę ile Uwierz dał z siebie i jak nie pozwolił żeby to forum umarło. Cieszę się bo teraz mam co czytać a zajmie mi to niemało czasu jako że spowolniałam jakoś po kuracji haloperidolem który powykrzywiał mi stopy ale na szczęście został szybko odstawiony. Odpowiedz Link