Dodaj do ulubionych

Problem z wargami sromowymi

05.09.20, 14:22
Otóż mam dosyć wystające wargi sromowe mniejsze w zasadzie są większe niż te które powinny być większe. Przeszkadza mi to w życiu codziennym. Bardzo boli gdy jadę na rowerze bo jeździe jest wszystko tam opuchnięte. Te wargi sromowe większe które u mnie są mniejsze tez bolą od nacisku. To często szczypie. Nie mogę nosić spodni z niskim stanem bo się wrzynają i to boli. Między wargi mi wchodzą majtki i strój kąpielowy przez co wstydzę się iść na basen. Przeszkadza mi to gdy jestem w szkole i siedzę bo mnie zaczyna boleć. Jakoś tak po 4 godzinach. Potem klasa się pyta czemu się tak kręcę a ja staram się znaleźć pozycje w której nie boli. Wkładanie tam podpaski dla miękkości odpada bo się pocę i potówki się tworzą. Mam obecnie 14 lat ale i tak się martwię że mojemu przyszłemu chłopakowi się nie spodoba to i będzie utrudniać stosunek bo już utrudnia już masturbacje bo wargi zginają się do środka i to boli do tego mam bardzo zasłonięta łechtaczkę i trzeba ja mocno odsuwać żeby się dostać co przeszkadza. Co mogę zrobić? Czy jakieś domowe sposoby na korekcje?
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Problem z wargami sromowymi 05.09.20, 15:40
      Tylko opracja plastyczna.
    • waga170 Re: Problem z wargami sromowymi 05.09.20, 16:59
      Podeslij zdjecie.
      • poisonqwerty Re: Problem z wargami sromowymi 05.09.20, 17:18
        Nie.
        • koziorozka Re: Problem z wargami sromowymi 05.09.20, 17:26
          poisonqwerty napisał(a):

> Nie.
          ----
          Dobrze, że nie zwracasz uwagi na głupie zaczepki.
          Domowe metody nie pomogą.
          Masz 14 lat, więc wybierz się do ginekologa. Z nim - z nią omówisz, czy proporcje z wiekiem się wyrównają, czy masz myśleć o operacji plastycznej. Zapytaj też czy są jakieś doraźne środki, żeby zmniejszyć dyskomfort.
      • vermieter Re: Problem z wargami sromowymi 05.09.20, 20:30
        waga170 napisała:

> Podeslij zdjecie.

przecież on ma dopiero 14 lat, poczekaj trochę ze zdjęciami, gdy nie będzie na to paragrafu
        • waga170 Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 10:52
          vermieter napisał(a):
          >
          > przecież on ma dopiero 14 lat, poczekaj trochę ze zdjęciami, gdy nie będzie na
          > to paragrafu

Ja mam juz 12 lat i paragrafik mi sie rozprostowal. Gdyby co z tymi zdjeciami, to ktore z nas pojdzie do poprawczaka, odbiorca czy nadawca?
      • madaaam Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 08:26
        Nie brzmisz na 14 lat... Serio...

POZA TYM.. pisać do 14-latki o wysłanie zdjęcia. Chorzy zboczeńcy.
        • vermieter Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 12:30
          rówieśniczki są najbardziej rajcowne, nie będziemy prosili o zdjęcia przestarzałych osiemnastolatek :)
      • majenkir Re: Problem z wargami sromowymi 15.09.20, 16:56
        No to sobie dwa zboki pogadaly :D:/
    • hosta_73 Re: Problem z wargami sromowymi 09.09.20, 00:24
      Niestety,, chyba nie ma domowych metod. Pozostaje plastyka, gdy będziesz starsza. Zawsze możesz porozmawiać o tym z ginekologiem, tak jak ktoś radzi, może to kwestia wyrównania proporcji za kilka lat?
      Póki co, pozostaje chyba nosić luźniejsze spodnie i wygodne majtki...
      W każdym razie, jesli cię to pocieszy, taka budowa wcale nie jest rzadkością i na szczęście można to skorygować.

I nie posylaj zdjęć żadnym świrom 🙂
      • poisonqwerty Re: Problem z wargami sromowymi 09.09.20, 18:11
        Moi rodzice za jakiś czas chcą wziąć mnie do ginekologa. Ja bym wolała wcześniej z tym bo już od 14 lat się z tym męczę i od małego mi to przeszkadza. Mam nadzieje ze nawet jeśli by była potrzebna operacja to chciałabym nie czekać bo to nie mały problem.
        • snajper55 Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 10:03
          poisonqwerty napisał(a):

> Moi rodzice za jakiś czas chcą wziąć mnie do ginekologa.

Ja mam na imię Ania i też mam 14 lat.

Dajecie się wkręcać zbokowi jak dzieci.

S.
          • poisonqwerty Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 17:17
            Niezły poziom reprezentujesz sobą. Ja tu się pytam poważnie o coś dla mnie istotnego a ty sobie żarty robisz. Jak masz jakiś problem to nie musisz odpowiadać i tyle. Pomiń po prostu
            • vermieter Re: Problem z wargami sromowymi 11.09.20, 20:04
              Nie tykaj dorosłych małolato, nie widzisz ile lat ma pan Snajper? Rocznik 55.
              • poisonqwerty Re: Problem z wargami sromowymi 14.09.20, 14:46
                O czym ty gadasz. Ogarnij się i daj mi spokój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka