Dodaj do ulubionych

gdzie operacja na kręgosłup

06.10.14, 10:27
witam
mam problem z kręgosłupem.jestem po jednej operacji kręgosłupa (kręgi) , teraz mam dwie przepukliny na kręgosłupie.bardzo prosze o pomoc,poniewaz jestem z bydgoszczy, zarowno tutaj jak i w sasiednim Toruniu czekania na taka operacje na nfz jest okolo 4 lat, taka informacje otrzymalam.jednak zaczynam miec problemy z chodzeniem.blagam o pomoc.czy orientuje sie ktos z Panstwa ,gdzie na taka operacje na nfz moza zapisac sie wczesniej ? (w gre wchodzi praktycznie cala Polska...)nie stac mnie na operacje prywatna:( bardzo prosze o porady.
Obserwuj wątek
    • patryk_dbamokregoslup_pl Re: gdzie operacja na kręgosłup 06.10.14, 14:07
      Słyszałem że jeśli operacja jest koniecznością a terminy w nfz są odległe (jak 4 lata o których pisałaś) to można udać się na operacje prywatnie a potem uzyskać zwrot poniesionych kosztów. Ktoś chyba właśnie na tym forum pisał że chce tak zrobic. O szczegóły musiałabyś dopytać sama. Jeśli to prawda to warunkiem jest właśnie opłacenie operacji z własnych środków a dopiero później uzyskuje się ich zwrot.

Sprawa druga to jeśli naprawde systuacja jest podbramkowa jak w Twoim przypadku to operacje wykonuje się dużo szybciej. Mój przyjaciel miał podobną sytuację do Twojej i czekał na operacje tylko kilka miesięcy- mieszka w Bielsku Białej.

dużo zdrowia
      Patryk
      • magda.cocomo Re: gdzie operacja na kręgosłup 06.10.14, 16:12
        czy jest na tym forum ktoś ,kto mógłby się wypowiedzieć co do zwrotu poniesionych kosztow przy operacji prywatnej ?
        • patryk_dbamokregoslup_pl Re: gdzie operacja na kręgosłup 16.10.14, 16:16
          Napisz jak Ci poszło.
        • patryk_dbamokregoslup_pl Re: gdzie operacja na kręgosłup 27.10.14, 15:13
          i jak ?
      • burzawa3 Re: gdzie operacja na kręgosłup 10.04.15, 08:23
        o.k.
    • burzawa3 Re: gdzie operacja na kręgosłup 03.11.14, 15:18
      o.k.
    • fizjoterapiabetkowski Re: gdzie operacja na kręgosłup 20.01.16, 21:32
      BOLI CIĘ KRĘGOSŁUP? Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Szczegóły na stronie www.kręgoslup.pl Proszę zadzwonić do nas na konsultację!
      • mikolaj2225 Re: gdzie operacja na kręgosłup 17.05.16, 14:00
        Ja osobiście mogę polecić kregoslupcenter.pl w Poznaniu. Bardzo dobra klinika. Mój dobry znajomy miał tam operację, wszystko przebiegło pomyślnie.
    • graffin82 Re: gdzie operacja na kręgosłup 29.11.16, 20:32
      Ja osatnio byłem w dobrej prywatnej klinice. Możesz zadzwonić to udzielą Ci informacji: 77 443 46 07, tutaj więcej info: www.kortklinika.pl/kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka