Gość: haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:19 od wielu lat mam wzdęcia,raz miejsze raz większe.Do tego dochodzą pobolewania w dolnej lewej stronie brzucha.Stolec raczej papkowaty.Moze ktoś ma to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drab Re: zgazowany brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:22 Miałem.pomógł ketokonazol i ograniczenie węglowodanów z wykluczeniem w.prostych.Jeśli odczuwasz pożądanie słodyczy i nasilenie dolegliwości po nich, to prawdopodobieństwo candydozy wzrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: zgazowany brzuch 15.12.04, 20:38 zrób badania.Jest wiele chorób dajacych takie objawy np ciagłe rozwolnienia.Np choroba crohna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: zgazowany brzuch IP: *.flatrate.dk 16.12.04, 00:16 A moze nie tolerujesz laktozy (cukier mlekowy), bo w Twoim jelicie cienkim nie wydziela sie juz enzym laktazy.A to powoduje nadprodukcje bakterii gnilnych i stad gazy i luzne stolce. A moze masz lamblie - one daja m.in. podobne symptomy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: zgazowany brzuch 16.12.04, 00:33 a mnie to wyglada na zespol jelita nadwrazliwego Odpowiedz Link Zgłoś