GoĹÄ: jola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 23:27 i nie wygłup,proszę o opinie. Mam drugiego partnera w życiu. Czuję jego bardzo ostry, przykry zapach na prąciu. Mój pierwszy partner był "bezwonny". Czy to powinno wzbudzać niepokój? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ..... no to ja mam tez pytanie tego typu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:41 ja mialam i mam tylko jednego partnera i tez zawsze w czasie stosunku czuje od niego zapach...nie moge go zniesc...myslalam ze jest to normalne....ale teraz zaczynam sie zastanawiac....Czy sperma ma jakis zapach...czy powinna byc bezwonna? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: to bardzo intymne jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:58 Trzeci bedzie pachniał jak Kevin Clain a czwarty jeszcze wytworniej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bemowo Re: to bardzo intymne jola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 00:04 pani juz dziekujemy, pani nie zdala, pani spada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Re: to bardzo intymne IP: *.ss.shawcable.net 16.01.05, 02:59 Jezeli zapach utrzymuje sie i po kapieli to byc moze przyczyna jest jakas niesprzyjajaca dieta tego goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior Re: to bardzo intymne IP: 82.160.22.* 16.01.05, 10:17 nakarm go ananasami i nie pozwalaj jesc mu nieczego z cebula i czosnkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: QN Re: to bardzo intymne IP: 148.81.190.* 16.01.05, 13:22 Nieprzyjemny zapach prącia,nie jest normą. Może świadczyć o zaniedbaniach higienicznych,lecz jeśli utrzymuje się mimo częśtego i dokładnego mycia może być objawem zakażenia najczęściej bakteryjnego.ZAkażenie takie nie powoduje najczęściej innych objawów poza przykrym zapachem, pojawiającym się po kilku godzinach od dokładnego umycia żołędzi i napletka. Zapach może pojawiać sie częściej u mężczyzn regularnie wspólżyjących lub dość cześto masturbujących się - obie czynności zwiększają ilość wydzieliny grczołów skóry napletka, poza tym nawet po umyciu prącia resztki nasienia pozostajće w cewce moczowej po jej upłynnieniu dostakją się pomiędzy napletek i żołąż.Procesy rozkładu białek nasienia, oraz ew. produktów bakterii ( gł.beztlenowcych ) - mogą dawać przykry zapach ( opisywany jako rybi, zepsutego sera, ostry itp.) Najczęściej pomaga zwiększenie częstości mycia prącia,stosowanie płynów do higieny intymnej, dokładne wycieranie zołędzi i napletka po mikcji i myciu, okresowo stosowanie maści z antybiotykiem.Nie poleca się stosowania na żołąż i napletek substancji z dezodorantów antyperspiracyjnych, czy mycia w płynach do higieny jamy ustnej- skuteczne ale niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jolce Re: to bardzo intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:35 Woda,mydło i dbanie o higienę osobistą!to podstawa przyjemnego zapachu.A poza tym nie musisz mu wąchać prącia,jeśli już przyjmujesz go takim brudasem jakim jest.A jeśli nie to zmień partnera na bardziej dbającego o higienę osobistą .A pro post a jaki ty masz zapach dla niego? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beacie Re: to bardzo intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:51 napisała co wiedziała, o wodzie i mydle to przynajmniej od początku XX wieku wiadomo, ale pewnie nie w twojej rodzinie. Jak się nie ma nic do powiedzenia to się czyta i nic więcej. Przy okazji: nie stukasz smsa, nie musisz oszczędzać grosików, biedactwo, stawiaj spacje tam gdzie należy, jurek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do jurka Re: to bardzo intymne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:59 To co napisałes odnosi się widocznie do twojej rodziny!bo woda jest od początku naszego życia na planecie Ziemia a mydło znano już w prehistorii.Ale każdy sądzi po sobie.To co napisałam jest odpowiedzią na post.A jeśli nie masz konceptu, to szkoda"czasu i atłasu.Beata Odpowiedz Link Zgłoś