aga-wa 14.02.05, 13:07 Piszcie tu proszę coś o sobie, przyjemniej będzie jak poznamy się bliżej. Ja forum zdrowie obserwuje od kilku miesięcy, mieszkam we Wrocławiu i mam 24 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joja32 Re: Poznajmy się IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:22 Witam! Zaglądam tu od kilku miesięcy . Mam dwie córeczki 11 lat i 18 miesięcy oraz męża . Mam 33 latka ,pracuję na PKP . Pozdrawiam cieplutko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Poznajmy się IP: *.3vnet.pl 14.02.05, 14:47 Ja tak jak Aga na forum jestem od kilku m-cy mieszkam w Brzegu mam 48lat nie pracuje .Interesuje sie medycyna i prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia83 Re: Poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:54 Witam.Pochodze z Gdanska lecz mieszkam w Warszawie,mam 21 lat, studiuje prawo.Jestem instruktorem windsurfingu,interesuje sie sportem,medycyna,prawem i nauka jezykow obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: Poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:24 Cześć.Mieszkam w Warszawie, mam 21 lat, studiuję weterynarię.Interesuję się tym co studiuję no i swoim zdrowiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Poznajmy się IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:27 Mam 37 lat a odkąd zachorowałam medycyna stała się moim hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poliszynel Re: Poznaję Was wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:41 A ja mam dużo różnych, szalonych i dziwnych zainteresowań, mieszkam we Wrocławiu; medycyną zajmuję się profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driadea Re: Poznaję Was wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:42 A ja jestem z Katowic, medycyną nie zajmuję się w ogóle, interesuje mnie poniekąd (kardiologia, jako że jest to temat bliski memu sercu ;) ). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Poznaję Was wszystkich! IP: *.fornfyndet.se 14.02.05, 18:03 Witajcie, Juz na pol emeryturze,ciagle zazywa sportow, hobby narty i sporty wodne. Historia II W S.Pisze,interesuje mnie czlowiek i lubie niesc pomoc na tyle ile moge.Z medycyna nie jestem zwiazany wogole.Mialem problemy ale jest juz po wszystkim.Mam duze doswiadczenie.Moj kraj to Szwecja.Bywam w Polsce raz w roku. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Poznajmy się 15.02.05, 13:24 Pozrdawiam Wszystkich - i po paru miesiacach chyba sobie pójdę. Miło z Wami ale i smutno. Lubię ludziom pomagać. Tu - czuję się trochę jak osoba gapiąca się na wypadek uliczny, robiąca tylko tłok. Nic nie pomagająca. Swoja drogą w rzeczywistości, na ulicy, gdy wypadek - pomagam, bo umiem. Gdy czuję się niepotrzebna - odchodzę. Nie bawi mnie gapienie się na cudze nieszczeście. Studia (niemedyczne) skończyłam 35 lat temu. Mieszkam w Warszawie. Interesuje mnie wszystko co daje ludziom (oraz naszym braciom mniejszym) szczęście i zdrowie. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, bardzo serdecznie :)))Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Poznajmy się IP: *.3vnet.pl 15.02.05, 14:23 Witam serdecznie ,nie przejmuj sie ,co inni pisza. Sa tu rozni ludzie ,sama wiesz,czlowiek nie jest idealny ma zalety i wady.Moze jeszcze jest ktos 'odwazny'?Pozrawiam i zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amadobo Re: Poznajmy się 15.02.05, 21:13 Witajcie. Mieszkam we Wrocławiu.Mam 48 lat, jestem na wczesnej emeryturze.Przez wiele lat uczyłam dzieci. Interesuję się Waszym forum, bo sama jestem "doświadczona zdrowotnie" i dlatego od pewnego czasu tu zaglądam. Czasem próbuję odpowiadać na pytania, kierując się własnymi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia212 Re: Poznajmy się 15.02.05, 23:47 Zyrafko, nie odchodz! :-) Twoje rady sie przydaja! Z uwaga czytam Twoje posty! Wiem, ze czasami smutno, naczytac sie tyle o ludzkim nieszczesciu... Takie niestey jest zycie... Zycze Ci duz zdrowia i mam nadzieje, ze bedziesz czasami tu jednak zagladac! :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:19 Witam wszystkich :) a ja tu jestem dopiero trzeci raz i mi sie spodobało ;)bede zagladać częściej sa bardzo ciekawe tematy. Mam 34 lata, mieszkam w Bydgoszczy, mam córkę (11 lat),jestem mężatką. Moze wymiana numerów GG lub e-maili. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś