Dodaj do ulubionych

DermaMed Estetica Wrocław

23.06.15, 16:04
Czy ktoś z Was korzystał może z usług Kliniki Medycyny Estetycznej DermaMed Estetica we Wrocławiu? dermamed-estetica.pl/

Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie!
Obserwuj wątek
    • justinask Re: DermaMed Estetica Wrocław 08.07.15, 11:12
      Bardzo fajna klinika, dr Siedlecka jest jedną z najlepszych lekarzy medycyny estetycznej we Wrocławiu.
      Zabiegi (w moim przypadku) rewelacja, zawsze wychodzą jak należy.
      Lekarka 10 lat w biznesie... usta robi naprawdę super (naturalnie, idealnie pasujące do kształtu twarzy)
      Cenowo - najlepiej we Wrocławiu

Polecam :)))
      • burgundalia Re: DermaMed Estetica Wrocław 09.07.15, 14:16
        Ojej... O ustach nie myślałam. Może by mi się przydały trochę większe, ale nie wiem, czy bym się odwazyła... Na razie myślałam tylko o skorygowaniu zmarszczek i pozamykaniu naczynek.
      • 13kasia134 Re: DermaMed Estetica Wrocław 31.07.15, 19:00
        Byłam u pani doktor na botoksie i ustach. Botox super, i do strzykniecie w cenie :-). Z ust tez jestem bardzo zadowolona, są delikatne, naturalne, tylko po zabiegu miałam niestety siniaka ale efekt końcowy super. Na pewno tam wrócę, bardzo sympatyczna atmosfera
      • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 15:55
        Justinask, udzielasz sie na licznych forach, jednak widac, ze wypowiadasz sie pozytywnie na tylko na temat dermamed-estetica, a negatywnie na temat wielu innych firm. Wnioski pozostawiam czytelnikom, natomiast wlasnie dlatego pisze do Ciebie tutaj. Zamieszczając pewne wypowiedzi, należy pamiętać o konsekwencjach prawnych, które można w związku z tym ponieść. W naszym kraju już nie można bezkarnie uprawiać hejtu
        • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 15:57
          Na forum: forum.gazeta.pl/forum/w,185,133417729,158543352,Re_Wroclaw_medycyna_estetyczna.html
          Napisałaś:
          justinask 26.08.15, 13:37 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz
          LOGIN (Gość: justinask IP: *.internetunion.pl) NIE JEST MOIM LOGINEM... I JEST TO DZIAŁANIE BRUDNEJ KONKURENCJI z ART ESTETICA - mam nadzieje że ludzie wyciągną wnioski !!!

Dodatkowo użytkownik (Gość: Autro IP: *.objectivity.co.uk) w dniu 23.01.14, 20:04 .... napisał o was
          "Art Estetica, Kliniki Ziemlewski oszukuje klientów - kliniki-ziemlewski-oszukuje-klientow.pl/"
          JAK WIDAĆ NIE TYLKO W GABINECIE OSZUKUJECIE LUDZI ALE I NA FORACH TEŻ

Ps. Proszę wszystkich o sprawdzanie czy stoi słowo GOŚĆ przed loginem - jeśli tak to znaczy że macie doczynienia z manipulacją !!!!!!
          • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 15:59
            Pisząc to nie zauważyłaś jednak poniższej wypowiedzi:
            forum.gazeta.pl/forum/w,72,106619913,149302738,Re_Dobry_salon_kosmetyczny_we_Wroclawiu.html
            Re: Dobry salon kosmetyczny we Wrocławiu Dodaj do ulubionych
            Gość: joanna krawczyk IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 22:12 Skasujcie Odpowiedz
            opinia jest pomówieniem. na stroNie www.klinikiziemlewski nie ma w ofercie m-up permanentnego. Pani Alicja naruszyła dobre imię Kliniki oraz doszło do pomówienia. Proszę o wycofanie opini. Joanna KRAWCZYK - MENAGER KLINIKI ZIEMLEWSKI 509354876
            SPRAWA NARUSZENIA ZOSTAŁA PRZEKAZANA DO PRAWNIKA
            • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 16:00
              Czy uważasz, że Twoja wypowiedź pozostanie bez konsekwencji?
    • justinask Re: DermaMed Estetica Wrocław 31.07.15, 12:33
      A jak zabiegi z botoxem - słyszałam, że dr Siedlecka jest bezkonkurencyjna, może ktoś podzielić się swoimi wrażeniami?
      • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 16:02
        Widać również, że nienawiść jest kierowana nie tylko w stronę Kliniki Ziemlewski:
        forum.gazeta.pl/forum/w,185,133417729,158543427,Re_Wroclaw_medycyna_estetyczna.html
        Re: Wrocław medycyna estetyczna Dodaj do ulubionych
        justinask 26.08.15, 13:21 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz
        Jest trochę więcej tych instytutów co oszukują i naciągają pacjentów... dlatego polecam jedynie sprawdzone miejsca :)
        • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 16:05
          Pod wypowiedzią o CTL i doktorze Dudzie piszesz:
          forum.gazeta.pl/forum/w,185,133417729,158543445,Re_Wroclaw_medycyna_estetyczna.html
          I ja się przyłączam do opinii Gościa. Co do sprzętu laserowego to też proponuje zbadać temat bo można nadziać się na super chiński sprzęt kaskaderski i tak właśnie wyglądać.
          Również polecam Dermamed na traudutta :)
          • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 16:13
            A kto wg Ciebie jest byle kim, a kto jest kimś?
            forum.gazeta.pl/forum/w,185,133417729,158312947,Re_Wroclaw_medycyna_estetyczna.html
            Re: Wrocław medycyna estetyczna Dodaj do ulubionych
            justinask 29.07.15, 10:43 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz
            Hmm... a ja byłam w Art Estetica i Centrum Medycyny Estetycznej - i osobiście nie polecam. Nawet nie chodzi o ceny jak o całokształt. Co prawda każdy ma swoje preferencje co do medycyny estetycznej, ale ja cenię sobię najlepszych a nie byle kogo.
            Jeżeli chodzi o botox to we Wrocławiu Siedlecka nie ma sobie równych - ul. Traugutta.
            Natomiast na cellulit... kwas hialuronowy?? To chyba jakiś żart (rico2u z Centrum Medycyny Estetycznej nie wprowadzaj ludzi w błąd)
    • allice1313 Re: DermaMed Estetica Wrocław 12.08.15, 21:11
      Mogę tylko wypowiedzieć się na temat dr Siedleckiej, super lekarka - poświęciła mi czasu ile trzeba, bardzo dokładnie wytłumaczyła przebieg zabiegu a sam zabieg wypadł ponad moje oczekiwania (powiększanie ust)
      Na pewno tam wrócę i z czystym sercem mogę polecić dr Siedlecką
    • medycyna.estetyczna Re: DermaMed Estetica Wrocław 24.08.15, 16:15
      Ja tez nie chciałam wierzyć w te negatywne wpisy i dlatego zadzwoniłam tam i pani mi powiedziala że oddzwoni za 10 minut bo nie wiedziała jak mi odpowiedzieć. Myśle dobrze to swiadczy bo mi nie wkreca. Ale mineło kilka godzin i nic. To dzwonie jeszcze raz. Ta sama pani odbiera i mowię że miała oddzwonić. Ona mowi że byli pacjenci i jeszcze ie miala czasu sie dowiedzieć, za chwile spawdzi i oddzwoni. Do tej porynie skontaktowała się więc z przykrością muszę podziękować. Też myślałam że te negatywne opinie to nieprawda.
      • 13kasia134 Re: DermaMed Estetica Wrocław 26.08.15, 12:57
        Ja nigdy nie miałam problemu z komunikacją z Dermamed Estetica, uważam że jest super, dziewczyny zawsze przypominają o wizycie, raz jak nie wiedziałam czy mogę mieć wykonany zabieg i poprosiłam o konsultację z dr Jolantą. Dziewczyny od razu na drugi dzień dzwoniły z gotowym rozwiązaniem. Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera, a panie na recepcji są bardzo miłe i pomocne.
        • miss_little_me Re: DermaMed Estetica Wrocław 27.08.15, 12:39
          ja też nigdy nie miałam problemu z obsługą, dzwonię, zapisują, przed wizytą dzwonią z przypomnieniem.. plus mają dobry sprzęt i znają się na rzeczy, wszystko potrafią omówić i wyjaśnić pacjentowi tak żeby zrozumiał. Ja tam jestem zadowolona.
          • najlepsza.klinika Re: DermaMed Estetica Wrocław 03.09.15, 16:03
            Hej, a co masz na myśli mówiąc dobry sprzęt? Sprawdziłam ofertę i ....szału nie ma.... Większość firm w mieście ma więcej dobrego sprzętu...
      • justinask Re: DermaMed Estetica Wrocław 02.09.15, 20:59
        ...hmm... to bardzo ciekawe bo recepcja u dr Siedleckiej jest świetnie poinformowana o wszystkim... dodatkowo bardzo wiarygodnie brzmi ten sarkazm :) daruj sobie ten czarny pijar.

A tak w ramach wyjaśnienia o co się pytałaś? O kurs funta w przyszłym tygodniu?
        A ja wszystkich zachęcam do telefonu (w celach weryfikacji), bo ja nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją.
        Nie ma co, jak ktoś jest dobry to zawsze znajdzie hejtersów...
        • najlepsza.klinika Re: DermaMed Estetica Wrocław 03.09.15, 15:47
          Droga Justinask - czytając Twoje wypowiedzi, wygląda to tak, że pewnie siedzisz na tej recepcji w dermamed-estetica i z braku klientów piszesz różne rzeczy na forach, uprawiając pijar i hejt w stosunku do innych firm.
          Ja nie polecam tej firmy dermamed-estetica, byłam i zawiodłam się. Za to uważam, że najlepsza klinika w mieście to Klinika Ziemlewski. We Wrocławiu mają siedzibę na ul. Moniuszki 23 lok. 1, tel. +71 348 22 66. Ich stronka internetowa to: www.klinikiziemlewski.pl/. Warto porównać i zobaczyć różnicę
        • medycyna.estetyczna Re: DermaMed Estetica Wrocław 04.09.15, 15:06
          Dlaczego Justynko uważasz, że to jest sarkazm, albo czarny pijar?
        • j.krawczyk6 Re: DermaMed Estetica Wrocław 07.09.15, 16:16
          Prowadząc opisaną wyżej politykę hejtowania ośrodków medycyny estetycznej we Wrocławiu nie zarzucałbym nikomu oficjalnie hejterstwa.....Bo to kpina...A przy okazji to narusza klika kodeksów - głównie cywilny. Dlaczego wątpisz w inteligencję czytających?
        • medycyna.estetyczna Re: DermaMed Estetica Wrocław 08.09.15, 09:45
          Ojej, to ja już wszystko rozumiem. Dziękuję j.krawczyk6!
          Ale dlaczego dr Siedlecka uprawia taką formę PR? Ma za mało pacjentów? Czy nie rozumie, że to nieuczciwe, nieeleganckie, niemądre wręcz. A może wynajęła bardzo słabych ludzi do pracy? Nie ważne z jakiego powodu to robi, wszystkie z nich zniechącają mnie do korzystania z usług pani dr Siedleckiej
    • karola_rr Re: DermaMed Estetica Wrocław 27.08.15, 15:55
      Jeszcze nie byłam, ale zamierzam niedługo się wybrać, bo znalazłam bardzo dobre opinie:
      kcp.pl/placowka-medyczna/dermamed-estetica/wroclaw/
      • 1ninoczka Re: DermaMed Estetica Wrocław 17.09.15, 12:18
        dermamed estetica wrocław tak tylko ,ze najlepiej na żeromskiego . Bo masz jeszcze jedną dermedice na traugutta czy jakoś tak ,a le to jest zupełnie osobna firma. Ja polecam właśnie tą na żeromskiego , Fachowa obsługa , bardzo dobry sprzęt ( nie jest sprowadzany z chin jak np robią to niektóre salony) .Efekty po depilacji długo się utrzymują.
    • najlepsza.klinika Re: DermaMed Estetica Wrocław 01.09.15, 18:51
      Ja polecam Kliniki Ziemlewski! We Wrocławiu mają siedzibę na ul. Moniuszki 23 lok. 1, tel. +71 348 22 66. Ich stronka internetowa to: www.klinikiziemlewski.pl/. Mają super zespół i dużo dobrych laserów, a nie wszyscy mają sprzęt... W sierpniu mieli super promocje na kriolipolizę: www.klinikiziemlewski.pl/gabinety-i-personel/wroclaw/70-gabinety-i-personel/wroclaw/150-aktualne-promocje
      POLECAM!!
      • najlepsza.klinika Re: DermaMed Estetica Wrocław 01.09.15, 18:53
        Jeszcze chciałam powiedzieć, że Doktor Ziemlewski to niesamowity fachowiec. Na ich stronie internetowej przeczytalam, że:
        Dyplomowany lekarz medycyny estetycznej. Ukończył Wydział Lekarski Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi. Jest absolwentem Podyplomowej Szkoły Medycyny Estetycznej w Warszawie. Członek Sekcji Medycyny Estetycznej Polskiego Towarzystwa Lekarskiego, UIME (Union Internationale de Medicine Esthetique ? Międzynarodowego Stowarzyszenia Medycyny Estetycznej), Polskiego Towarzystwa Dermatologicznego. Medycyna estetyczna to specjalizacja, którą zajmuje się od 2001 roku. Specjalizuje się w metodach wielokierunkowego odmładzania skóry. Posiada bogate doświadczenie w korekcji i modelowaniu twarzy z użyciem kwasu hialuronowego, kwasu polimlekowego, hydroksyapatytu oraz toksyny botulinowej. Prowadzi szkolenia dla lekarzy w zakresie technik stosowanych w medycynie estetycznej (wypełniacze, toksyna botulinowa, mezoterapia oraz peelingi chemiczne). Jest certyfikowanym szkoleniowcem firm: LEA Future (Stylage, Aesthetic Dermal, Regeneris), Croma Pharma (Princesse), Q-med (Restylane), Galderma (Azzalure) Fenice (Botox, Juvederm), Farouk Polska (Deramaheal) oraz Institut Anti-Aging (Radiesse). Konsultant w czasopiśmie Uroda.
        W "Klinikach Ziemlewski" we Wrocławiu i Warszawie oraz w ,,Aesthetic'' w Łodzi zajmuje się dermatologią estetyczną

Zresztą, sami zobaczcie: www.klinikiziemlewski.pl/
        • najlepsza.klinika Re: DermaMed Estetica Wrocław 01.09.15, 18:55
          Zamykałam sobie tam naczynka - naprawdę widać efekty!. Robią zabiegi laserem Laser Cutera Excel V, a nie jakimś słabym IPL. POLECAM!!

www.klinikiziemlewski.pl/cennik/nowosci/343-laser-cutera-excel-v-zamykanie-naczynek
    • quinshiva Re: DermaMed Estetica Wrocław 02.11.15, 00:49
      Ja niestety też mam problemy z czerwonymi plamkami. Są małe ale widoczne.
      Wcześniej było znacznie gorzej. Od 2 miesięcy leczę się w dermamedzie u doktor siedleckiej. Jest naprawdę dużo lepiej a moja pani doktor zapewnia mnie że już niedługo będzie idealnie.
      Ale idealnie będzie jak na traugutta parking wybudują, bo masakratycznie tam jest z parkingiem, a ja oprócz plamek mam jeszcze blizny na plecach :)
    • graczyk854 Re: DermaMed Estetica Wrocław 15.11.15, 21:48
      Ja uczęszczam regularnie na zabieg z osocza bogatopłytkowego, super sprawa już włosy mniej wypadają :-). Ostatnio jak byłem to za niedużą dopłatą mogłem sobie dokupić krem z własnym osoczem specjalnie przygotowanym przez panią doktor. SUPER!!!
    • 1okularnica Re: DermaMed Estetica Wrocław 19.11.15, 17:23
      Pani Dorota Kaliszewska prcująca w Dermamed we Wrocławiu, bardzo fajna pani dr . Robila mi tzw epilacje. Sam Dermamed bardzo czysty , personel przemiły znający się na rzeczy .
      • dermamed_zeromskiego77 Re: DermaMed Estetica Wrocław 20.11.15, 09:09
        Dziękujemy w imieniu Pani Doroty. W związku z tym, że często zdarzają się pomyłki, chcielibyśmy sprostować: Dermamed, którego pracownikiem jest Pani Dorota Kliszewska już nie działa od listopada 2014 roku na ul. Traugutta. Obecnie Dermamed ma 2 oddziały we Wrocławiu: ul. Żeromskiego 77 i ul. Krzycka 92. Więcej detali na stronie www.dermamed.com.pl
        Na Traugutta funkcjonuje obecnie nie związana z Dermamed firma - Dermamed-Estetica
        Przepraszamy za utrudnienia
        Pozdrawiamy
        Zespół Dermamed
    • dermamed_zeromskiego77 Re: DermaMed Estetica Wrocław 20.11.15, 09:11
      Dziękujemy za miłe słowa. W związku z tym, że często zdarzają się pomyłki, chcielibyśmy sprostować:
      Dermamed obecnie ma 2 oddziały we Wrocławiu: ul. Żeromskiego 77 i ul. Krzycka 92. Więcej detali na stronie www.dermamed.com.pl

Forum o nazwie Dermamed-Estetica, na którym się znajdujemy dotyczy firmy niezwiązanej z Dermamed.
      Pozdrawiamy
      Zespół Dermamed
    • iga1-222 Re: DermaMed Estetica Wrocław 24.11.15, 23:17
      Ja również polecam Dermamed Estetica, w szczególności panią dr Siedlecką, wspaniała kobieta. Uczęszczam już od kilku lat na botox i usta, mogę śmiało powiedzieć że ma kobieta talent :-)
    • jureklaura Re: DermaMed Estetica Wrocław 26.11.15, 12:30
      Ja Dalej uczęszczam do Dermamedu na Traugutta, przyjmuje tam teraz taka sympatyczna nowa Pani dr Hanna Dubik. Na początku nie byłam do niej przekonana, ale po pierwszym zabiegu od razu zmieniłam zdanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi i jest delikatna, zabieg przebiegł bardzo komfortowo ;-). A efekty super
    • oliffa Re: DermaMed Estetica Wrocław 20.12.15, 10:17
      tak, ja tam robiłam depilację laserową...jestem zadowolona z wyników i z atmosfery jaka tam panuje. Miło i profesjonalnie!
    • 89karol Re: DermaMed Estetica Wrocław 30.12.15, 00:29
      miejsce godne polecenia, tylko z parkingiem wieczny problem ale na szczęście jest MCDonald obok i można zostawić pojazd. W tym roku kupiłem tak bon jako prezent dla żony i zgodnie z obietnicą piszę aby podziękować za rabat :) aha i jeszcze link dermamed-estetica.pl
      POLECAMMMMM :)
      • oleczka1405 Re: DermaMed Estetica Wrocław 16.11.16, 11:27
        Ja od lat uczęszczam do dr Joli i szczerze polecam :) zawsze robi dokładnie tak jak jej opisuję. P.S. polecam parkować z tyłu! można wjechać na parking od niskich łąk.
    • kriwecs Re: DermaMed Estetica Wrocław 04.04.18, 00:15
      Kriopoliza Zeltiq Coolsculpting - d-b-s.pl/CoolsculptingZeltiqKriopoliza.php

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka