Dodaj do ulubionych

Wycinanie pieprzyków - wasze doświadczenia

IP: *.gdynia.mm.pl 14.02.05, 19:28
W najbliższym czasie mam mieć wycinany pieprzyk na plecach, w okolicach
kręgosłupa, a ponieważ prowadzę zajęcia ruchowe, chciałabym wiedzieć czy i
jak długo będzie to ograniczało moją dyspozycję ruchową.Czy szew lub szwy
które będę miała, będą mi ściągać, czy nie? dziękuję za ewentualne odpowiedzi
na moje pytania.
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Wycinanie pieprzyków - wasze doświadczenia 14.02.05, 19:36
      Nie wiem jak będziesz miała wycinany ten pieprzyk. Moja koleżanka miała duży
      paprzący się pieprzyk na brodzie. Lekarzy kazali jej to wyciąć na onkologii i
      zbadać wycinek, bo podobno tak się rutynowo robi. Pobyt na onkologii trochę
      nerwów ją kosztował, bo pacjentki "życzliwie ją pocieszały". Wszystko skończyło
      się dobrze i było absolutnie niegroźne.
      • Gość: Aisza Re: Wycinanie pieprzyków - wasze doświadczenia IP: *.gdynia.mm.pl 14.02.05, 19:50
        Pieprzyk ma być wycinany w szpitalu, przez chirurga, ale na oddziale dziennym i
        powiedziano mi, że wszystko potrwa ok. godziny
        • Gość: Hans Re: Wycinanie pieprzyków - wasze doświadczenia IP: *.fornfyndet.se 14.02.05, 20:09
          Czy sprawdzal ten pieprzyk lekarz okolog? Tylko On lub ten ktory sie tylko tym
          trudni moga dac jakis werdykt.Przyklad.;
          Rok 1988-89 mam kolege tutaj w Szwecji.Przychodza do mojej firmy
          usmiechnieci,On z zona.Patrza na zegarki oj spieszy im sie.Pytam co sie
          stalko,oj mamy zabieg chirurgiczno plastyczny w szpitalu w Lundzie.Kto ty 'czy
          ty,nie to moja zona ma pieprzyk naplecach i lekarz powiedzial on troche ja
          drazni to napoczekaniu usunie.Pojechali.Po 3 miesiacach sie pojawia kolega
          smutny,pytam sie co sie stalo? to nic nie wiesz ,zona mi zmarla,pamietasz ten
          piepszyk,no pamietam wycieli i dopiero sie zaczelo ,nastapily przezuty na cale
          cialo najwazniejsze organy trzy miesiace i kobiete pochowali.Naprawde zrobilo
          to na mnie wrazenie.Dlatego zawsze ostrzegamn niech 'to oglada onkolog a nie
          estetyk.
          Pzdr.Hans

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka