niecha27 08.02.08, 15:48 Witam, poszukuje dobrego neurochirugra z wojewodztwa lubelskiego, do operacji guza w głowie, może ktos był na podobnej operacji i może mi polecic jakiegos dobrego lekarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula.os Re: moze mi ktos polecic neurichirurga z lubelski 09.03.08, 18:03 Polecam dr Markiewicza. Operował mnie jakiś czas temu i wiem że jest bardzo dobrym lekarzem. pozdrawiam;) Odpowiedz Link
niecha27 Re: moze mi ktos polecic neurichirurga z lubelski 21.03.08, 15:38 Dziekuje, dopiero teraz przeczytalam twoja odpowiedz. moj tata jest juz po operacji i tez operowal go dr Markiewicz. Wszystko poszlo pomyslnie tylko ze guz jest złośliwy i teraz potrzebuje dobrego onkologa....:( Odpowiedz Link
wiem-1 Re: moze mi ktos polecic neurichirurga z lubelski 21.03.08, 19:48 Niecha-może ten link będzie przydatny aj-press.home.pl/glejak/phpBB2/index.php Odpowiedz Link
wiem-1 Re: moze mi ktos polecic neurichirurga z lubelski 21.03.08, 19:53 I jeszcze link do forum Damy Radę forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37372 w wątkach przyszpilonych na górze strony znajdziesz listę polecanych onkologów. Odpowiedz Link