Gość: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:25 Mam od paru dni okropne zawroty głowy, jaka może byc ich przyczyna? Ciśnienie? A może winien jest kręgosłup. Mam siedzącą pracę. Może ktos mi pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra775 Re: zawroty głowy 01.03.05, 14:10 myslę że powinienes jak najszybciej udać się do lekarza pierwszego kontaktu a najlepiej do neurologa,zawroty głowy spowodowane mogą być zbyt długim siedzeniem przed komputerem,przydałoby się również odwiedzic okulistę i zbać dno oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zawroty głowy IP: *.3vnet.pl 01.03.05, 16:05 Napisz cos wiecej o tych zawrotach,[czy przy zmianach pozycji ciala? itd.], bo ciezko tak jest doradzic,a lekarz tez odrazu nie postawi prawidlowej diagnozy, bo przyczyn chorobowych jest bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: zawroty głowy 01.03.05, 23:21 To jest bardzo niespecyficzny objaw. Wymgasz na poczatek wizyty u lekarza domowego i badan podstawowych. Dopiero gdyby byly dalsze problemy z diagnostyka przyjdz na forum jeszcze raz i spytaj ponownie z podaniem co i z jakim wynikiem bylo badane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:17 To prawda, dużo czasu spędzam przy komputerze, zawroty pojawiaja sie jakby falami, czasami jest dobrze, ale czasami mam konkretne samoloty, czuję tez jakby rozsadzające cisnienie w głowie. Czasem pomaga zmiana pozycji, albo troche inne ułozenie głowy. Czy to kręgosłup? Pomóżie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXSW Re: zawroty głowy IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 02.03.05, 09:54 Praktycznie następnego dnia znalazłbym się u lekarza, na co Ty czekasz po tylu dniach ? na zejście ? LUDZIE ! CISNA SIĘ POD KLAWIATURĘ TAKIE SŁOWA ŻE........ kiedy otrzeźwiejecie, kiedy zrozumiecie że jeżeli pojawiają się nagle jakieś niepokojące objawy NALEŻY IŚĆ NATYCHMIAST DO LEKARZA a nie tracić czas na zadawanie infantylnych pytań.OD INTERNETU SIĘ NIE WYZDROWIEJE. INTERNET SAM NIE ULECZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:06 moze to wina ćisnienia albo sprawy neurologiczne. Idż do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś