Dodaj do ulubionych

Co się może stać....prośba do lekarza

IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:48
Rano wzięłam 200mg eltroxinu i zapomniałam że wzięłam potem zjadłam jeszcze
raz 200,dopiero córka zwróciła mi uwagę ale było juz za późno bo połknęłam.
Bardzo źle się czuje serce szaleje mam podwyższony puls do 150 nie mogę
złapać powietrza.Co zrobić pomocy boje się że mi się w nocy pogorszy.
P.S Ostatnio pamięć mnie zawodzi chyba bedę zapisywać sobie jak wezmę leki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bozena Re: Co się może stać....prośba do lekarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:47
      kup sobie taki pojemnik na leki z przegródką /rano,południe ,wieczór/i bedziesz
      pamietać czy wzięłaśczy nie .
    • Gość: niutek Re: Co się może stać....prośba do lekarza IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 23:08
      zadzwon na jakiś dyżur internistyczny albo nawet na pogotowie i zapytaj lekarza.
    • villac Re: Co się może stać....prośba do lekarza 19.03.05, 23:44
      Skoro od rana masz czas na siedzenie przy internecie i pisanie o tym to ....nic
      nie rób, czekaj. Może przejdzie, a jak nie przejdzie to i tak nie będziesz
      wiedziała.Przepraszam ale normalny człowiek po 10 minutach znalazłby się na
      ostrym dyżurze z prośbą o pomoc, człowiek który ma coś z głową siada do
      klawiatury i wypisuje pierdoły czekając na reakcję gawiedzi...........
      Boszsz widzisz i nie grzmisz.Usprawiedliwić może Cię tylko to .że jesteś
      naturalną blondynką.
      • Gość: lena Re: Co się może stać....prośba do lekarza IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:21
        tak tez zrobiłam po napisaniu postu zadzwoniłam sobie na pogotowie i wyobraź
        sobie poradzili mi to co ty VILLAC czekać(i całe szczęście ze do nich nie
        pojechałam bo i tak nie było lekarza)a jak będzie gorzej to dzwonić ponownie
        tylko jak ja mam ocenic kiedy to jest wystarczająco gorzej. I wtedy wpadłam na
        pomysł i zadzwoniłam do szpitala na interne i poprosiłam lekarza dyzurującego o
        porade i kazał zjeść ze 6-8 carbo-medicinalis i wiesz co przeszło
        bezpowrotnie.I Z TEGO MIEJSCA DZIEKUJE LEKARZOWI ZA ODROBINE SWOJEGO CENNEGO
        CZASU I ZWYKŁEGO ZAINTERESOWANIA INNYM CZŁOWIEKIEM> Tylko teraz zastanawiam sie
        od czego jest pogotowie-od ratowania zdrowia i życia .Chyba bardziej to drugie
        mogłam poczekac odrobine a może akurat by mi się
        pogorszyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka