wioletta-pierdzisz-kochanska 22.04.05, 11:06 Mam tak zaropiałe oko, że nie wiem co robić! Boli mnie i czuję pod spodem jakiś takie obce ciało! Krople nie pomagają! jak się płucze oczy wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: Ratunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:45 nie radziłabym płukania oka idż jak najszybciej do okulisty to może być bakteryjne zakażenie oka a to jest niebezpieczne dla wzroku jak najszybciej do lekarza życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda1 Re: Ratunku!!!!! IP: *.3vnet.pl 22.04.05, 11:55 Moze to zapalenie spojowek?Kup sobie rumianek i pprzemywaj [najlepiej platkami kosm] i pamietaj zawsze w jedna strone i wyrzucaj platek nigdy spowrotem.I oczywiscie musisz isc do okulisty,to ona oceni i chyba potrzebna bedzie cos z antybiotykiem.Uwazaj ,zebys nie przeniosla na drugie oko.Wiem ,ze to jest uciazliwe ,ostatnio moja mama miala to samo.Ale wizyta potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Ratunku!!!!! 22.04.05, 11:59 Bardzo Wam dziękuję za poradę! Od bardzo dawna tak mam i jest to tylko lewe oko. Wczoraj myślałam że umrę z bólu takie to nieprzyjemne. Teraz jest lepiej ale ciągle coś przeszkadza. Ide do okulisty. Jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ratunku!!!!! IP: 80.72.197.* 22.04.05, 13:20 nigdy nie przemywaj oczu rumiankiem !!!, powoduje jeszcze większe wydzielanie ropy, tak poradziła mi lekarka, która uratowała mi oczy przy ciężkim zapaleniu rogówki ( a wcześniej odwiedziłam inne dwie, ale bez rezultatu ), musisz jak najszybciej iść do okulisty i to dobrego, może to być zapalenie spójówki, albo co gorsze rogówki, co jest bardzo trudne do leczenia i daje bardzo poważne skutki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda1 Re: Ratunku!!!!! IP: *.3vnet.pl 22.04.05, 18:57 Widzicie jak to lekarze radza.M-c temu bylam z mama u okulisty i to ona tak kazala i oprocz tego przepisala jakas masc [chyba nie pamietam dokladnie,neomecynum].Sorry nie chcialam wprowadzic w blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Ratunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:46 zgadza sie! wywal rumianek! moze to byc zapalenie spojowek. bez lekarza lepiej nic nie kombinuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Ratunku!!!!! IP: *.chello.pl 22.04.05, 19:07 kup w aptece Spermosan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Ratunku!!!!! IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:12 bredzisz medyku to z nudów czy jak ??? Odpowiedz Link Zgłoś