Dodaj do ulubionych

nawarstwiło się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:49
wiecie co, mam tyle DROBNYCH problemów zdrowotnych...
już nie mam siły - ciągle coś
jakby się tak zastanowić to zamiast pracować powinnam spędzać
ten czas w przychodniach:
- migreny (wypadam z obiegu)
- powiększone węzły (nie przeszkadzają, ale nie dają spokoju - dlaczego są
powiększone)
- biały nalot na języku (drażni podniebienie, kwaśny smak, nieświeży oddech)
- na dłoniach jakaś wysypka (swędzi, łuszczy się skóra, nieładnie wygląda)
- coś z pęcherzem (piecze i trochę boli przy oddawaniu moczu, a
jak "naciśnie"!!...)
- hemoroidy (ból podczas siedzenia)
- zawroty głowy (niepewność na ulicy)
i tak się ciągnie od jakiegoś roku...
Marzę, żeby znalazł sie jakiś MĄDRY lekarz-człowiek, który
może by połączył to wszystko i zdiagnozował co się ze mną dzieje, ale
niestety - jeszcze na takiego nie trafiłam....
Obserwuj wątek
    • Gość: Teresa Re: nawarstwiło się IP: *.net-serwis.pl 28.04.05, 12:32
      nie masz czasem przerostu Candidy w organizmie?
      • Gość: ulka Re: nawarstwiło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:53
        co to jest?
        i jak to sprawdzić?
        • Gość: Teresa Re: nawarstwiło się IP: *.net-serwis.pl 28.04.05, 13:24
          sprawdz i poczytaj tutaj:
          naturemed.w.interia.pl/candida-pl1.htm
          • amistan Re: nawarstwiło się 28.04.05, 17:34
            jeśli zaś chodzi o tą tajemniczą candida, to jest to po prostu grzyb. Czyli
            krótko mówiąc "Teresa" pyta czy masz grzybicę ;-) szczerze mówiąc bardzo
            wątpię, tym bardziej że proponuje Ci reklamę jakiegoś środka... po prostu
            znajdź czas dla siebie, dużo sportu, dobrze się odżywiaj, znajdź jakiś sposób
            na relaks, a dopiero o tych dolegliwościach, które nie miną pogadaj z lekarzem
            • Gość: Artur Re: nawarstwiło się IP: *.ss.shawcable.net 28.04.05, 17:41
              Armistan,
              Grzybica jest realna, prawdziwa choroba i w tym przypadku mozna ja troche podejrzewac.

Jednoczesnie przyznaje, ze sa pewne trudnosci w jej diagnostyce, ale to nie znaczy, ze nie istnieje.
            • Gość: Teresa Re: nawarstwiło się IP: *.net-serwis.pl 28.04.05, 18:07
              z ta reklama nie mam nic wspolnego, po prostu jest tam troche wiadomosci o
              Candidzie, a nawet rodzaj domowego testu, na podstawie ktorego mozna sie
              zorientowac, czy ten problem moze nas dotyczyc
    • karrmen Re: nawarstwiło się 28.04.05, 18:17
      mi tez te objawy kojarza sie z przerostem candidy, aczkolwiek rownie dobrze moze
      byc to cos innego. jednak zawsze lepiej sprawdzic. co do testu z tej strony, to
      nie jest on wiarygodny (wiem z autopsji)
      • Gość: ulka Re: nawarstwiło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:17
        zrobiłam sobie ten test i wyszło mi 259 pkt
        to chyba trochę za dużo...?!
        • Gość: kinga Re: nawarstwiło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:25
          Test jest malo wiarygodny a wiec jakie badania zrobic zeby wykluczyc grzybice?
          Moze ktos wie?
          • Gość: ulka Re: nawarstwiło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:50
            no właśnie - jakie badania?
            z tego by wynikało, że na każdy jeden odcinek ciała
            osobne badania...
            skóra; układ oddechowy, moczowy, rozrodczy; przewód pokarmowy...
            • Gość: kinga Re:Do Ulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:05
              Witam.Postanowilam tu napisac bo tez mam podobne objawy jak Ty.Caly czas cos-to
              slowa,ktore dotycza mnie rowniez.Moze to faktycznie grzybica? Biegam po
              lekarzach ,wszystkie badania z krwi dobre .Ciagle zmeczenie,niewysypianie
              sie,zawroty glowy,problemy skorne itd.Mam dosc .
              • Gość: ulka Re:Do Ulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:20
                czy zrobiłaś sobie ten test na candide?
                Jest niby mało wiarygodny, ale za dużo
                opisywanych objawów mnie dotyczy żeby
                nie zastanowić się czy to czasem nie jest właśnie to.
                • Gość: kinga Re:Do Ulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:26
                  Nie robilam tego testu.Tam jest tyle objawow,ze pasuja do wielu chorob.Skoro
                  badania dobre to warto sie przebadac w kierunku grzyba.Jak myslisz czy badanie
                  kalu na grzyby wystarczy aby potwierdzic diagnoze?
                  • Gość: karrmen Re:Do Ulki IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:10
                    robi sie posiew z kalu. mozna jeszcze zrobic wymaz z gardla lub jezyka dla pewnosci.
                    • Gość: kinga Re:Do Ulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:12
                      Dzieki za odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka