Dodaj do ulubionych

Mam suche spojówki

IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.05, 20:56
swędzą mnie obrzeża powiek, mam wrażenie że oczy przysłania mi przezroczysta zasłona. Oczy mam zmęczone i obolale. Czy ktoś tak miał? Co to moze być? Na wizytę u okulisty musze poczekać 2 lub 3 tyg.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: janka Re: Mam suche spojówki IP: *.chello.pl 04.05.05, 22:46
      kup sobie krople biolan,może masz za mało łez i spedzasz dużo godzin prze
      kompem wtedy pojawia sie suche oko
    • Gość: katia Re: Mam suche spojówki IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 06.05.05, 01:00
      wczoraj widzialam w tv reklame kropli do oczu,tzw.suche oko-niestety nie
      pamietam nazwy-ogladaj reklamy na tvn.
      • Gość: elle Re: Mam suche spojówki IP: 213.241.34.* 06.05.05, 07:49
        ostatnio reklamują Artelac
        • Gość: katia Re: Mam suche spojówki IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 06.05.05, 12:48
          tak,tak-to artelac
    • Gość: anja Re: Mam suche spojówki IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.05, 00:27
      Dzieki, juz kupiłam i zaczełam zakraplać. Nigdy wczesniej nie slyszałam o suchych oczach i sztucznych łzach. Nie wiem czy to przejdzie czy to juz tak będzie zawsze??
      Dzieki za radę - pozdrawiam
      • Gość: janka Re: Mam suche spojówki IP: *.chello.pl 07.05.05, 00:42
        to zależy od czego masz suche oko???/Jeśli to to ,powinni zrobić Ci test łzowy!!
        Czy bierzesz pigułki antykoncepcyjne?To może być też od
        nich,antydepresanty ,leki antihistaminowe też to powodują ,trzeba pójść do
        lekarza i zobaczyć co i jak
        • Gość: anja Re: Mam suche spojówki IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.05, 11:31
          Jeszcze nie byłam u lekarza bo u mnie na wizyte u okulisty trzeba bardzo dlugo czekać. Pójde to zobacze co mi powie. Nie biorę pigułek antykoncepcyjnych bo juz nie musze (jestem po operacji gin.)ani żadnych innych leków. Biore ziołowe hormony i czuje się bardzo dobrze. Pracuje przy komputerze i w domu tez czesto korzystalam - teraz graniczyłam do minimum. Mam 5o lat. Może to po prostu ..... starość. Może mi juz wszystko wysycha :-)
          Ale dzieki za posty, miło jak ktoś podzieli się uwagami, każdy z nas ma przecież jakieś doświadczenia w zyciu.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka