miumiu1 09.05.05, 01:09 Mam problem, otoz od pewnego czasu czuje okropny zapach z ust- udalo mi sie zlokalizowac, ze chodzi tu o okolice 2-och wychodzacych 8-mek..co to moze byc i czy moge jakos temu zapachowi zapobiegac i go zwalczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: okropny zapach z zeba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.05, 04:49 8 semki czesto moga sie psuc bo sa trudno dostepne, a czasmi tylko czesciowo sa na zewnatrz. Musisz je bardzo starannie myc. Kup sobie szczoteczke z taka gumowa koncowka i czysc za kazdym razem jak cos jesz. No i oczywiscie zloz wizyte dentyscie. Moze zab sie psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
suzzzi Stany ropne dziąseł 13.05.05, 23:09 Ponaciskaj dziąsła, po jakimś czasie ropa może zacząć wypływać. Niestety, to prawdopodobnie skończy się powtarzaniem kolejnych kuracji antybiotykami. Przestanie ropieć (i skończy się brzydki zapach) dopiero po usunięciu ósemek. To jest moja historia. Oczywiście u Ciebie moze być inaczej. Idź do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś