mala131 15.05.05, 12:03 Zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne . MAm plamienia i to dośc długie i mam przytm bóle ,czy to normalne? JAk powinny wygląda cpierwsze dni brania tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka8 Re: CZy to jest normalne? 15.05.05, 12:22 a jak wypowiedział się ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: CZy to jest normalne? 15.05.05, 12:23 a co powiedział lekarz? a co napisali na ulotce? a przepraszam, bierzesz je od dwóch dni czy od trzech miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
mala131 Re: CZy to jest normalne? 15.05.05, 13:12 Koncze dopiero 1 opakowanie. Ginekolog nic mi nie powiedział ... A na ulotce było tylko napisane coś o plamieniu . Ale nic nie było wspomniane ile może trwać i czy wsytępują prztym bóle ... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: CZy to jest normalne? 15.05.05, 13:18 to zapytaj koniecznie lekarza ja miałam taką sytuację kiedy brałam pierwsze opakowanie tabletek plamiłam cały czas i to dość mocno mój lekarz kazał mi wtedy zwiększyć dawkę tabletek aż do końca cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: CZy to jest normalne? 15.05.05, 13:37 no to akurat świetny moment, zeby pójśc i pogadać o objawach, które cie niepokoją Odpowiedz Link Zgłoś