nicciekawego 19.05.05, 22:36 Miałam robione badanie ASo,norma jest do 100.Ja mam300.Co to oznacza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex189 Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 20.05.05, 18:11 To zależy czy czesto chorujesz na gardełko---bo to najprawdopodobniej migdałki:) Ja tez sie moge pochwalić takim wynikiem. Kazali mi je usunąć, bo żaden antybiotyk juz nie działał na dłużej. Jednak sie nie zdecydowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
monik555 Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 20.05.05, 21:12 Dobrze zrozumiałam? Nieprawidłowe ASO może swiadczyć o zapaleniu migdałków? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 21.05.05, 06:17 Ja słyszałam, że podwyższone ASO ma się przy reumatyzmie...A migdałki spróbujcie wyleczyc B.S.M. Może się uda. Warto je mieć i - by były zdrowe. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 21.05.05, 13:14 Moj syn miał wynik 600! Nikt nie wiedział co się dzieje, zero problemów z migdałkami, zero reumatycznych. Przebadany został od a do z i wykryto lambrie, których obecnosc byla bezobjawowa. Wszystkie badania miał świetne lub w normie. Teraz nie ma lambrii i ochoty by powtorzyc ASO. Ale pewnie sie zmobilizuje! Jak widac wykrycie co daje tak wysokie ASO jest czasami niezwykle trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
nicciekawego Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 21.05.05, 19:43 dziękuję Wam za odpowiedzi, w pon.idę do specjalisty.Zobaczymy co powie? Odpowiedz Link Zgłoś
elakarol Re: badanie ASO,proszę o pomoc!!!! 07.06.05, 22:48 Dostałam skierowanie na zbadanie tego ASO. strasznie kręcą mnie nogi i czasami nadgarstki. czy mogłabyś mi napisać co specjalista powiedział na temat ASO? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś