karol2209 22.05.05, 17:54 kto pił i schudł, jaka najlepsza, proszę o komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinosia Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 18:09 ja piję od 2 lat nałogowo. Ale nie oszukujmy się, że picie tej herbatki odchudzi nas. To jest coś, co tylko wspomaga odchudzanie. Daje efekt w połączeniu z dietą i ruchem. Jedząc smalec, boczek, żeberka i tp. i pijąc Pu- Erha nic na pewno się nie schudnie. Mi pomaga utrzymać wagę po schudnięciu (ale oczywiście nadal uważam na to, co jem) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 18:45 Ja lubię Vitax w niebieskim opakowaniu i Rooibos. Schudnoć jakoś na tych herbatkach nie schudłam, ale poprawiają trawienie. Teraz przerzuciłam się na zieloną z opuncją jest pyyyyyyyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 19:12 mi ta z opuncją nie smakuje (firmy Teekane) :/. Ale fajna jest Liptona Green Tachae (orientalna zielona) - bardzo ciekawy smaczek, orzeźwiająca no i zdrowa :). Co do PuErh to ja jakoś nie mam ulubionej, kupuję taką jaka jest - najczęściej Bio-Active i Herbapolu. Odpowiedz Link Zgłoś
matka131 Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 19:51 wszędzie wszyscy mówią że herbata PU-ERH odchudza ja jakiś czs temu piłam tą herbate może i trochę schudłam ale zaczęłam nieć kłopoty tak jakby z jelitami szukałam przyczyny lekarz też mi nic nie pomógł potem jakoś tak wyszło że przestałam pić herbatę PU-ERH i o dziwo moje kłopoty minęły nie skojarzyłam tego oczywiście z tą cherbatą.Potem znowu kilka razy napiłam się i znowu poczułam te same objawy bóle brzucha kłopoty przy wypróżnianiu się jakieś pieczenie odbytu doszłam do wniosku że to wina herbaty niewiem może jestem uczulona czy ktoś ma lub miał też takie kłopoty po napiciu się PU-ERH Odpowiedz Link Zgłoś
cetemka Re: PU-ERH - czerwona herbata 01.06.05, 16:38 Kochana, schudniesz jak bedziesz jeść mniej, a przede wszystkim jak nie będziesz jeść kolecji...tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: PU-ERH - czerwona herbata 01.06.05, 18:57 Jest to herbatka dobra, ale na trawienie, nie na chudnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś