Dodaj do ulubionych

PU-ERH - czerwona herbata

22.05.05, 17:54
kto pił i schudł, jaka najlepsza, proszę o komentarze
Obserwuj wątek
    • kalinosia Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 18:09
      ja piję od 2 lat nałogowo. Ale nie oszukujmy się, że picie tej herbatki
      odchudzi nas. To jest coś, co tylko wspomaga odchudzanie. Daje efekt w
      połączeniu z dietą i ruchem. Jedząc smalec, boczek, żeberka i tp. i pijąc Pu-
      Erha nic na pewno się nie schudnie. Mi pomaga utrzymać wagę po schudnięciu (ale
      oczywiście nadal uważam na to, co jem)
      • asiek101 Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 18:45
        Ja lubię Vitax w niebieskim opakowaniu i Rooibos. Schudnoć jakoś na tych
        herbatkach nie schudłam, ale poprawiają trawienie. Teraz przerzuciłam się na
        zieloną z opuncją jest pyyyyyyyszna.
        • kalinosia Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 19:12
          mi ta z opuncją nie smakuje (firmy Teekane) :/. Ale fajna jest Liptona Green
          Tachae (orientalna zielona) - bardzo ciekawy smaczek, orzeźwiająca no i
          zdrowa :). Co do PuErh to ja jakoś nie mam ulubionej, kupuję taką jaka jest -
          najczęściej Bio-Active i Herbapolu.
          • matka131 Re: PU-ERH - czerwona herbata 22.05.05, 19:51
            wszędzie wszyscy mówią że herbata PU-ERH odchudza ja jakiś czs temu piłam tą
            herbate może i trochę schudłam ale zaczęłam nieć kłopoty tak jakby z jelitami
            szukałam przyczyny lekarz też mi nic nie pomógł potem jakoś tak wyszło że
            przestałam pić herbatę PU-ERH i o dziwo moje kłopoty minęły nie skojarzyłam
            tego oczywiście z tą cherbatą.Potem znowu kilka razy napiłam się i znowu
            poczułam te same objawy bóle brzucha kłopoty przy wypróżnianiu się jakieś
            pieczenie odbytu doszłam do wniosku że to wina herbaty niewiem może jestem
            uczulona czy ktoś ma lub miał też takie kłopoty po napiciu się PU-ERH
    • cetemka Re: PU-ERH - czerwona herbata 01.06.05, 16:38
      Kochana, schudniesz jak bedziesz jeść mniej, a przede wszystkim jak nie
      będziesz jeść kolecji...tyle:)
    • jagoda85 Re: PU-ERH - czerwona herbata 01.06.05, 18:57
      Jest to herbatka dobra, ale na trawienie, nie na chudnięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka