Dodaj do ulubionych

chrrrrraaapanie - jak przestać?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 10:56
Ktoś coś może poradzić? Chrapię jak bestia...
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: chrrrrraaapanie - jak przestać? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:48
      powiedz Bestio ile ważysz,ile masz lat i jaka płeć Ci się przyplątała.
      • Gość: av Re: chrrrrraaapanie - jak przestać? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:58
        Płeć męska, 88 kilosów, 184 wzrostu, lat 24. Chrapanie uniemożliwia spanie
        nawet sąsiadom ;)

Pozdrawiam

BEEESTIA
        • Gość: m Re: chrrrrraaapanie - jak przestać? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 14:17
          znam to. Zyję z taką bestią. Chrapie jak kosiarka, nawet na brzuchu. Nie śpimy
          razem bo się nie da. A ja cierpię.
    • Gość: ? Akupunktura IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 22:38
      Akupunktura Ci pomoze.
      • wook Re: Akupunktura 01.08.02, 20:38
        Byłem swego czasu na targach zdrowia i tam zetknąłem się z absolutną nowością
        ANTYCHRAP jest to aparacik wkładany do ust zapobiegający chrapaniu, posiada
        świadectwo jakości Instytutu Leków,
        a oto kontakt do firmy: Longo-Natura 96-500 Sochaczew
        ul. Żeromskiego 22 tel 046 8624902 kom.0602582792,

a może i tu znajdziecie pomoc:

www.narol-dental.pl/oferta/ksiazki.htm
        www.net.gr.pl/
        kjlidke.home.pl/chrapanie.htm
    • Gość: xxx Re: chrrrrraaapanie - jak przestać? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.08.02, 19:29
      podobno śpiew jest na to dobry
      • aka10 Re: chrrrrraaapanie - jak przestać? 14.08.02, 21:17
        Hej! Moja rada:schudnij CO NAJMNIEJ 8 kg,ale to absolutne minimum.Jesli nie
        przestaniesz chrapac-idz do lekarza-byc moze masz przerwy w oddychaniu w
        nocy,ktore moga prowadzic do niedotlenienia mozgu.Na razie stosuj plastry na
        nos np.Easy Breath;pomagaja.Pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka