lena53 15.06.05, 18:38 Jezeli jestes po takim zabiegu to prosze podziel sie ta opinia ze mna i innymi czytelnikami forum. Jezeli masz jakies pytania takze je tu pozostaw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarneoczy3 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 06.07.05, 16:43 tak , powiekszalam usta, naturalną tkanką jestem bardzo zadowolona choc.. bardzo bolało :) Odpowiedz Link
kwiatuszek999 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 15.10.05, 19:04 ile kosztuje taki zabieg? Odpowiedz Link
alibaba_i_40 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 17.02.06, 13:24 na tym forum mozesz sie wiele dowiedziec zapraszamy: twojeciało.pl jeslo link nie dziala zapraszam na xn--twojeciao-xub.pl Odpowiedz Link
monigag Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 25.03.06, 12:29 no właśnie: gdzie, za ile i czym??? Odpowiedz Link
matysia_k Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 27.03.06, 00:24 Ja miałam powiększane, ale zrobione miałam znieczulenie warg. Raz restylanem a raz takim 2 letnim preparatem. Boli, sa troche spuchniete, ale daje ładny efekt. NIetstey na krótko. Restylan trzymał ok 4 mc a ten 2 letni wypełniacz jakos w niezauwazalby spopdb sie rozłozył. Nie płaciłam, bylam na szkoleniu. Odpowiedz Link
mariane255 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 08.07.06, 13:14 Ja mam zrobione aquamidem gorna: 3 ml dolna: 2 ml. Zabieg robil Dr Broma , z któego jestem naprawdę zadowolona :-) Polecam tego lekarza, odpowiem na pytania odnosnie ostrzykiwania. Odpowiedz Link
sky8 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 02.05.07, 13:56 Powiekszalam usta wlasnym tluszczykiem. Zabieg nie nalezal do najstraszniejszych, bolalo tylko troche pierwszego dnia, 3 dni usta byly spuchniete. Ogolnie bylam bardzo zadowolona, ale po 3 mies nie bylo ani sladu po zrobionych ustach:>Czy ktos z Was powiekszal usta aquamidem? Prosze o info czy byly problemy, czy jest rzeczywiscie trwaly? Odpowiedz Link
justus100 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 10.07.07, 15:44 Powiekszałam kwasem o nazwie Restylane, w Warszawie, zapłaciłam 650zł, starczyło na górną i trochę dolnej. Jestem zadowolona. Klinika znajduje się na ul. Cybis 6. Polecam Odpowiedz Link
crossi Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 13.11.07, 00:31 matysia_k napisała: > Nie płaciłam, bylam na szkoleniu. matysia, a jak mozna sobie takie cos zalatwic? czyli byc krolikiem doswiadczalnym dla poczatkujacych?:) Odpowiedz Link
mala080 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 31.07.07, 16:21 wiesz moze ile kosztuje opracyjne powiekszenie ust,ogolnie co tez powiesz na temat wstrzykiwania preparatow Odpowiedz Link
exi77 Re: powiekszanie ust, czy ktos to wykonywal? 22.11.07, 22:36 WITAJCIE KOCHANE KOBITKI..OWSZEM WYKONYWAŁAM ZABIEG POWIĘKSZENIA UST NA DZIEŃ DZISIEJSZY MAM WSTRZYKNIĘTY KWAS O NAZWIE SURGILIPS.NA PIERWSZEJ WIZYCIE MIAŁAM WYPEŁNIONE KONTURY UST NA KTÓRE POSZŁO 0,8 ml CZYLI CAŁA STRZYKAWKA KWASU (KOSZT 1200ZŁ)REZULTAT TAKI SOBIE LEKKO UNIESIONE KONTURY DO GÓRY. NA DRUGIEJ WIZYCIE MIAŁAM WYPEŁNIANE USTA ABY MIAŁY NATURALNY LECZ KUSZĄCY KSZTAŁT W TYM PRZYPADKU ZOSTAŁ MI WSTRZYKNIĘTE JESZCZE 0,6ml.(koszt ten sam co poprzednio,resztę materiału zabierasz i przechowujesz w lodówce)DO NASTĘPNEGO SZALONEGO RAZU.JEŻELI CHODZI O BÓL WYTRZYMASZ BEZ PROBLEMU JA OSOBIŚCIE ZABIEG ROBIŁAM BEZ ZNIECZULENIA.POZDRAWIAM I MIŁEGO WYDATKU NA SEXI USTECZKA!!! Odpowiedz Link