vitros1 02.07.05, 16:09 Jaka jest szansa na zajście w ciąże gdy : Używało się gumek , nie pękły , nie zsuneły się , kobieta miala dni bezplodne a do tego nie skonczylo się w gumce w niej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar_kotka Re: szanse na zapłodnienie ? 02.07.05, 17:53 raczej żadna ;) chyba nie masz schizy??? Odpowiedz Link Zgłoś
staraaga Re: szanse na zapłodnienie ? 02.07.05, 18:15 Chce powiedziec,ze to nie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
eewa2005 Re: szanse na zapłodnienie ? 02.07.05, 18:33 w ciążę zachodzi sie podczas współzycia w okresie płodności u kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
vitros1 Re: szanse na zapłodnienie ? 02.07.05, 18:48 tyle że nie jestesmy do końca pewni czy to były dni niepłodne (wkońcu kto rozsądny w dzisiejszych czasach stosuje tylko kalendarzyk małżeński) ale i tak jest to niemożliwe prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: szanse na zapłodnienie ? 02.07.05, 18:51 wkońcu kto rozsądny w dzisiejszych czasach stosuje tylko kalendarzyk małżeński) hihihihi zaraz cie panie od metod naturalnych rozniosą Odpowiedz Link Zgłoś
eewa2005 Kalendarzyk??? 02.07.05, 19:45 Kalendarzyk do okreslania dni płodnych??? Słyszałam o tym od babci- wyliczała, żeby nie rodzic więcej siostr i braci dla mojej mamy. Moja mama już nic nie wyliczała, tylko na podstawie paru objawów wiedziała, kiedy jest płodna, a kiedy nie. Ja tez to wiem od niej. I do głowy by mi nie przyszło, ze ktokolwiek trzeźwo myslący stosuje dzisiaj kalendarzyk... Odpowiedz Link Zgłoś