wodniczka0 12.07.05, 22:20 Witam serdecznie.Od jakiegoś czasu obserwuję to forum i mam małe pytanko.Czy ktoś z Was korzystał z usług Setpoint? JAk tam jest i jakie są ceny??? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilala1 Re: Setpoint 14.10.05, 16:27 Ja byłam tam na jednej wizycie i ostatniej. W chwili umawiania sie na wizytę pytałam się o ceny, powiadomiono mnie , ze to koszt tylko wizyty - 100zł. Na miejscu pod koniec wizyty, Pani Dietetyk, powiedziała, że teraz przejdzie do mniej przyjemnej części i przedstawiła mi kolorowy cennik. Za dietę na 10 tygodni życzyła sobie około 1400zł-czyli cała moja pensja. Pochwaliła się jeszcze, ze leczyła się u niej Olga Bończyk, czym mi nie zaimponowała. Czy Pani Olga kiedykolwiek była zagruba? Wierzę, ze leczenie w Setpoint jest skuteczne, ale niestety nie wszystkich na to stać. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fafik29 Re: Setpoint 21.10.05, 16:45 Moje doświadczenia sa nieco inne. Byłam już iw wŁodzi, w krakowie u Wałacha, u Mroza, Setpoint a nawet za granica i wiem, że wszędzie tam nie jest najtaniej (wszystkich przebija Mróz, który miesięcznie potrafi skasować ponad 6 stów). 100zł za badanie w Setpoint to pikuś, tym bardziej, że ze wszystkich tych wymienionych miejsc jak na razie w poradni Setpointu zostałam obsłużona chyba najmilej, a co najważniejsze ludzie, którzy tam pracująnie próbowali na siłę mniezatrzymać i wcisnac mi czegoś czego nie chcę, a nie raz zdarzało się to u innych dietetyków. Niestety wytrzymałam tylko miesiąc, bo jestem cholerną recydywistką i chyba umrę już z tymi moimi 78 kilogramiami. Nie będę już pisac o tej poradni, bo nikt mi za to nie zapłaci, więc chciałabymtylko podzielić się z wami moim doświadczeniem. Top co najważniejsze to żeby się nie poddawać. Najlepszy dietetyk nie pomoże, jak sami nie weźmiemy się za siebie w garść. Chodząc tak przez kilka lat po tych specjalistach przekonałam się też, że pomoc jakiegoś dietetyka czy lekarza w odchudzaniu jest niezbędna, tak jak chodzę do kosmetyczki czy fryzjera, Ale wiem też, że to ma być tylko pomoc, tacy ludzie nic za mnie nie zrobią. Mam jeszcze nadzieje ze uda mi się ostatecznie zmobilizować. Po ostatniej nieskończonej kuracji zostało mi dużo materiałów, mam też więcej doświadczenia i znam parę trików więc licze że mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
monio131 Re: Setpoint 26.10.05, 12:12 Ja byłam w Warszawie i tylko mogę polecić. Obsługa bardzo profesjonalna. Stały kontakt w czasie diety, a pani dietetyk odpowiadała zawsze na moje (czasen nawet głupie) pytania. Rzeczywiście nie jest tanio. Ja za 6 tygodniowy program zapłaciłam 900 zł, ale warto było! Efekty super! Co prawda, ostatnio trochę się opuściłam i 2 kg wróciły, ale teraz znowu postanowiłam wrócić na dobrą drogę. Podobnie jak jedna z piszących tu osób uważam, że mimo, iż nie jest tanio firma jest uczciwa. Nie próbuje na siłę przekonać cię do swoich usług i wyciskać coraz więcej pieniędzy. Po pierwsze już na pierwszym spotkaniu określają pelną cenę kuracji i nie musisz się bać, że później będą chcieli więcej. Jak po tych planowanych 6 tygodniach nie schudłam tyle ile chciałam (zostały mi 3 kg) i zapytałam o dalszą dietę. Na to pani dietetyk odpowiedziała, że nie chce mnie naciągać na więcej i po prostu powinnam powtórzyć ostatnie dwa albo 3 tygodnie. Moim zdaniem to samo przemawia na korzyść firmy. Wiem, że to wszystko brzmi jak reklama, ale uwierzcie mi, że nie jestem z tej firmy. Dodam jeszcze, że moja mama, która jest technikiem żywieniowym, ale po wejściu w menopauzę nie mogła sobie poradzić z tyciem i zwolnieniem przemiany materii też jest zachwycona. A ona jest bardzo czepliwa, bo zna się na zasadach zdrowego odrzywiania. Odpowiedz Link Zgłoś