zuzolek1 14.07.05, 15:21 Czeka mnie operacja tarczycy (nadczynność). Czy ktoś jest po przebytej operacji? Proszę o jak najwięcej informacji na ten yemat. Pozdrawiam Zuzolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stapelia Re: operacja tarczycy 14.07.05, 17:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24712 poszukaj tu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzolek1 Re: operacja tarczycy 16.07.05, 00:03 Dzięki, myślałam raczej o przeżyciach związanych z tą operacją, jakiś radach... Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn2 Re: operacja tarczycy 16.07.05, 01:31 Nie chcialabym Ciebie straszyc, ale przy tego typu operacju wystepuja czasami... pisze CZASAMI, pewne problemy. Ja mam niedoczynnosc tarczycy, co naprawde utrudnia mi zycie, ale nie o tym chcialam pisac. Powracajac do tematu, znajoma po tej operacji utracila mowe - uszkodzenie strun glosowych. Ty badz dobrej mysli - operacja sie uda. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: operacja tarczycy 16.07.05, 20:30 Moja mama miała tą operacje i jest wszystko ok! Najbardziej przezywała blizne ale i ona po smarowaniu kremem specjalnym zeszła Wszystko bylo OK. Nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś