konradzki 04.08.05, 15:30 POSZUKUJĘ DOBREGO I SPRAWDZONEGO KRĘGARZA W OKOLICACH PIOTRKOWA TRYBUNALSKIEGO, ŁODZI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: KRĘGARZ 04.08.05, 18:43 konradzki napisał: > POSZUKUJĘ DOBREGO I SPRAWDZONEGO KRĘGARZA W OKOLICACH PIOTRKOWA > TRYBUNALSKIEGO, ŁODZI. A co, studnię chcesz wykopać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: KRĘGARZ 04.08.05, 21:14 snajper55 napisał: > > > > > > A co, studnię chcesz wykopać ? > > S. ><><><>< Do kopania studni to całkiem zdrowy musi być kręgosłup. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: KRĘGARZ 04.08.05, 23:58 Do studni służy różdżkarz. Lata z procą bez gumy po placu i wyznacza miejsce wykopków. A moze facet rzeczywiście poszukuje kręgów? asa Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: KRĘGARZ 05.08.05, 00:44 hasanet napisała: > A moze facet rzeczywiście poszukuje kręgów? Takich w zbożu. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: KRĘGARZ 05.08.05, 01:25 Nie wiem, czy noc księżycowa, ale zrobić by trza, jeśli jest takowe zapotrzebowanie społeczne. asa Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Kręgarze zbożowi. 05.08.05, 01:51 hasanet napisała: > Nie wiem, czy noc księżycowa, ale zrobić by trza, jeśli jest takowe > zapotrzebowanie społeczne. A to efekty działań kręgarzy zbożowych: www.gildia.pl/magia/galeria_kregi S. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Kręgarze zbożowi. 05.08.05, 10:14 Zapotrzebowanie społeczne na sztukę użytkową wydaje mi się nader nikłe. asa Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: KRĘGARZ 05.08.05, 09:31 Kregarz w Polsce ,wg obiegowej opinii szarlatan. Ignoranci popisujacy sie na tym forum nie wiedza,ze chiropractor z prawdziwego zdarzenia jest lepszym praktykiem i teoretykiem niz okrzyczany ortopeda z CMC. Pisza oni czesto artykuly jak ten: www.biomech.com/db_area/archives/1998/9812function.47-50.bio-.html Milej lektury. Spector Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: KRĘGARZ 05.08.05, 14:42 Zgadzam się z Tobą, że na problemy z kręgosłupem i okolicami to większość ortopedów niewiele poradzi. Czy masz na myśli kogoś konkretnego z CMC? Co do lektury, to mój angielski żargon medyczny jest za słaby :-) Odpowiedz Link Zgłoś