dori64 05.10.05, 20:18 Mam kamień w woreczku,który nie daje mi spokoju. chcę się go pozbyc. Pytanie jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_emka Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 05.10.05, 20:24 Niestety, ale i oczywiście, TAK! :-) To nic strasznego - warto się zaszczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka36 Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 05.10.05, 20:25 Na wzwB - trzeba i warto nawet bez planowanej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dori64 Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 06.10.05, 12:54 Miałam już 1 szczepienie a to cholerstwo nie daje mi spokoju. Czy miszę czekac na 2? Odpowiedz Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 06.10.05, 15:14 to tylko miesiac miedzy dawkami co za problem? tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 15.10.05, 14:52 oj boleć potrafi wiem coś o tym :-( ale niestety w naszych polskich realiach lepiej się zaszczepić żeby potem nie mieć jeszcze większych kłopotów :-) Tak naprawde to zabieg powinien być nie wcześniej niż 2 tyg. po 2 dawce :-/ a termin zabiegu masz już ustalony? bo w państwowej służbie zdrowia to tak z marszu nie biorą nawet jak ból jest nie do zniesienia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dori64 Re: Czy trzeba się szczepi przed laparoskopią? 17.10.05, 16:26 Jestem już po zabiegu.Bylam po 1 szczepieniu. Chirurg stwierdził ,ze mogę kontynuowac szczepienie. Odpowiedz Link Zgłoś