la_grave 23.02.06, 12:29 Chciałem zapytać czy soczewki kontaktowe są dostępne w sprzedaży na sztuki? Czytałem gdzieś komentarz o soczewkach jednodniowych, które rano zakładamy na oczy a wieczorem wyrzucamy - ile kosztuja takie dwie soczewki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumkaaaa Re: Soczewki na sztuki? 23.02.06, 13:33 Szczerze mówiąc, to pierwszy raz słysze o sprzedaży na sztuki :/ Jednodniowe soczewki tzn codziennie zmieniasz soczewkę, codziennie masz nową, ale w opakowaniu jest 30 sztuk na miesiąc, podwójne soczewki widziałam tylko kolorowe Freshlooki, ale to były zerówki. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka73 Re: Soczewki na sztuki? 23.02.06, 21:40 Jednodniowe dostałam za free przy ostatnim badaniu - były pakowane po 5 sztuk więc może można kupić w takich opakowaniach. Te, których uzywam (acuve advance, miesięczne) kupuję na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
maragat Re: Soczewki na sztuki? 23.02.06, 22:40 Widziałam w którymś sklepie internetowym sprzedawane na sztuki, ale 3miesięczne B&L, bo takie mnie interesowały. U swojego optyka kupuję też na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Soczewki na sztuki? 28.02.06, 16:50 teoretycznie sprzedaż soczewek na sztuki jest w Polsce nielegalna, poza pierwsza, testowa parą u niektórych optyków. Odpowiedz Link Zgłoś