lala9999 23.02.06, 19:42 mozecie oporadzic mi jakies masci z antybiotykiem na krostki po goleniu okolic intymnych?? prosze.... aha jak płynnie przejsc do hirsutyzmu na czacie.. bo jest ponoc tu takie forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar_kotka Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 20:32 Odpiszczałabym,ale nie rozumiem co masz na myśli "aha jak płynnie przejsc do hirsutyzmu na czacie" Czy mogłabyś to sprecyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 21:06 I dlaczego chcesz przechodzic do hirsutyzmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta-105 Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 21:18 np tribiotic ok 2zł za 1 ml wygląda właściwie to jak próbka a jak robią ci sie krostki to odpuść sobie golenie bo w końcu dostaniesz zapalenia meszkow wlosowych i może być gorzej, a jak już musisz sie golic to idź do kosmetyczki na woskowanie Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 21:22 Piszczenie w trakcie golenia i krostki po goleniu może wywoływać stępiona żyletka Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 21:49 I wowczas istotnie mozna zaczac marzyc o hirsutyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka251 Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 22:03 Po jaką cholerę Ty się tam golisz.Już nie jestem w stanie zrozumieć czym się niektórzy kierują robiąc takie rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: odpiszczie-błagam 23.02.06, 22:21 dziekuje kochani za rade... a odp dla kulki... po co sie tam gole?? hmm no bo nie wyobrazam sobie nie golic sie tam wogole:) a chciałam wiedziec jak wejsc na forum o hirsutyzmie bo moja kumpela chciała wiedziec a nigdy nie moze znalesc gdzie to jest... jeszcze raz dziekuje... Ps.moze to rzeczywiscie wina stepionej zyletki, hmm no nie wiem bo w sumie to czasem mi sie zdarza taka golic.. BUŻKA:* Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: odpiszczie-błagam 24.02.06, 20:09 kulka251 napisała: > Po jaką cholerę Ty się tam golisz.Już nie jestem w stanie zrozumieć czym się > niektórzy kierują robiąc takie rzeczy!! Wstydziłabym sie rozebrac przed facetem taka zarosnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kiinga Re: odpiszczie-błagam 24.02.06, 20:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=37378063&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: odpiszczie-błagam 25.02.06, 00:17 joasia_23 napisała: > Wstydziłabym sie rozebrac przed facetem taka zarosnieta. Szczerze mówiąc, to ogolone są obrzydliwe. Tak jakby chciały uwypuklić i dokładnie pokazać co tam mają. S. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: odpiszczie-błagam 25.02.06, 13:45 snajper55 napisał: > > Szczerze mówiąc, to ogolone są obrzydliwe. Tak jakby chciały uwypuklić i > dokładnie pokazać co tam mają. > > S. Nie mówie o całkowitym wygoleniu, ja zostawiam paseczek. Nie powiesz mi, że faceci nie chcą dokładnie zobaczyć "co tam mamy". Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: odpiszczie-błagam 25.02.06, 19:40 joasia_23 napisała: > Nie mówie o całkowitym wygoleniu, ja zostawiam paseczek. Nie powiesz mi, że > faceci nie chcą dokładnie zobaczyć "co tam mamy". Paseczek może być sexy. ;) Pisałem o całkowitym wygoleniu. Dla nmie całkowite wygolenie jest wulgarne. A co do pytania - nie tak od razu. S. Odpowiedz Link Zgłoś