29.03.06, 18:05
czy wiecie moze gdzie mozna wykonac badanie tym aparatem i wogole robil je
ktos z Was?jak tak to jakie sa wasze odczucia?
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: "Oberon" 29.03.06, 18:45
      Moje odczucie jest takie, ze ktos trzyma reke na pulsie, by haslo "Oberon" nie
      zniklo z 1 strony forum. A jesli sie myle to wystarczy oberona wrzucic w
      wyszukiwarke, kliknac na ok i przeczytac, co juz sie bylo rzeklo.
      • snajper55 Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 19:45
        felinecaline napisała:

> Moje odczucie jest takie, ze ktos trzyma reke na pulsie, by haslo "Oberon"
        nie
        > zniklo z 1 strony forum. A jesli sie myle to wystarczy oberona wrzucic w
        > wyszukiwarke, kliknac na ok i przeczytac, co juz sie bylo rzeklo.
        • radlena Re: Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 21:02
          czy Wy na kazdego musicie naskakiwac?
          nie jestem zadnym przedstawicielem ani osoba ktora zajmuje sie reklama tego
          sprzetu
          po prostu ktos zaproponowal mi bym zrobila to badanie- czuje sie po prostu zle
          a lekarze nie moga znalezc przyczyny
          w wyszukiwarke wrzucalam i niestety nie znalazlam tego o co pytalam
          jezeli jest
          wam tak trudno cokowiek napisac to wielkie PSZEPRASZAM
          czasem nie znajac syt. innych wyrazacie zbyt pochopnie i nie przemyslanie
          swoje zdanie(czytalam inne posty)
          • snajper55 Re: Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 21:21
            radlena napisała:

> czy Wy na kazdego musicie naskakiwac?

Temat oberonu pojawia się regularnie od dłuższego już czasu. Na tym i na innych
            forach związanych ze zdrowiem. Natomiast wszelkie informacje są dostępne w
            sieci i wystarczy uruchomić wyszukiwarkę
            www.google.pl/search?hl=pl&q=oberon&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
            aby móc z nich skorzystać.

A jeśli już się pytasz o zdanie. Oberon to jedna z wielu oszukańczych metod
            wyciągania pieniędzy od ludzi będących w potrzebie.

S.
          • jef_f Re: Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 21:24
            radlena napisała:

> czy Wy na kazdego musicie naskakiwac?
            > nie jestem zadnym przedstawicielem ani osoba ktora zajmuje sie reklama tego
            > sprzetu
            > po prostu ktos zaproponowal mi bym zrobila to badanie- czuje sie po prostu zle
            > a lekarze nie moga znalezc przyczyny
            > w wyszukiwarke wrzucalam i niestety nie znalazlam tego o co pytalam
            > jezeli jest
            > wam tak trudno cokowiek napisac to wielkie PSZEPRASZAM
            > czasem nie znajac syt. innych wyrazacie zbyt pochopnie i nie przemyslanie
            > swoje zdanie(czytalam inne posty)

Osobiscie nie odbieram tych postow jako "naskakiwanie" na kogos, wrecz
            przeciwnie posty te swiadcza o trosce tych ludzi aby pani nie zostala oszukana.
            Jak jednak widac, te osoby troszcza sie o pania widocznie nadmiernie i zupelnie
            niepotrzebnie.

Archiwum tego forum jest przepelnione informacjami ktore paniszuka, wiec nie
            rozumiem dlaczego pani ma z tym problem.
            -----
            Jeff
            • halszka48 Re: Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 21:43
              Myślę, ze nie dowiesz się,jak się nie przekonasz. Nawet jeśli ktoś wykonywał
              takie badanie, to jego odczucia mogą być zupełnie inne niż twoje. A tak naprawdę
              jeśli jest potrzeba diagnozy,to człowiek ma prawo korzystać z wszystkich
              dostępnych badań na jakie go stać. Zdrowie jest najcenniejsze. Dla zabawy nie
              warto próbować. Z takiego urządzenia skonstruowano dla kosmonautów, a więc
              ........odpowiedzcie sobie sami.
              • mary_ann Re: Reklama dzwignią handlu. nt 02.04.06, 22:58
                halszka48 napisała:

Z takiego urządzenia skonstruowano dla kosmonautów, a więc
                > ........odpowiedzcie sobie sami.

Odpowiadamy sobie sami: ni czorta nie rozumiemy, o co w tym zdaniu chodzi:-)
                • unhappy Re: Reklama dzwignią handlu. nt 03.04.06, 11:32
                  Da sie zrozumieć co nieco :)

Oberon nie zosta skonstruowany dla kosmonautów bo kosmonauci potrzebują
                  DZIAŁAJĄCYCH urządzeń. Wszystkie informacje o Oberonie to legenda podtrzymywana
                  przez tych, ktrzy żyją z oszukiwania tym urządzeniem ludzi. I nie tylko tym bo
                  mutacji tego szmelcu jest cała masa. Co do próbowania różnych metod to równie
                  dobrze można wypróbować pukanie brzozową witką w kolano na rozstajnych drogach
                  podczas pełni Księżyca i jest to dużo tańszy sposób żeby spróbować czegoś
                  bezwartościowego. Za badanie nic nie wartym Oberonem się płaci i to niemało.

• felinecaline Re: Reklama dzwignią handlu. nt 29.03.06, 21:29
            A eksperyment z wyszukiwarka nie nasunal ci wniosku, ze jesliby to byla
            sprawdzona, pewna i wartosciowa metoda diagnostyczna to owa
            wyszukiwarka "pekalaby w szwach"? Poza wszelkimi krajowymi istnieja tez
            wyszukiwarki innych krajow i zapewniam cie, ze jest w nich podobna pustka.
            • radlena Re: Reklama dzwignią handlu. nt 02.04.06, 19:02
              ok , no i teraz dziekuje za odpowiedzi
              ale czy to bylo az tak trudne....?
              pozdrawiam
              • no1teresa o oberonie 02.04.06, 23:14
                byly tez wypowiedzi na forum Medycyna Naturalna- tam tez sprawdz
                • snajper55 Re: o oberonie 03.04.06, 12:31
                  no1teresa napisała:

> byly tez wypowiedzi na forum Medycyna Naturalna- tam tez sprawdz

Chciałaś powiedzieć na forum Zabobony i zacofanie ? Oczywiście głosy były
                  adekwatne do prawdziwej nazwy forum ? ;))))

S.
    • venus22 Re: "Oberon" 03.04.06, 09:35
      to ciekawe z ta wyszukiwarka bo ja tak sobie wrzucilam oberon to wyszly mi od
      razy 3 strony na ten temat:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=oberon&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=22&poz=0&A_szukaj=tre
      sc&zywe=2&x=17&y=5

jesli link nie wyjdzie to trudno, ale zapewniam ze jak sie poprawnie napisze to
      wyjdzie wyjdzie a poza tym mozna wykorzystac kazda konfiguracje np temat,
      autor, tresc, z malej litery, z duzej, mozna nawet probowac odmian przez
      przypadki, no i wszystkie lata po kolei..

venus
      • unhappy Re: "Oberon" 03.04.06, 18:08
        I jak zwykle warto: www.quackwatch.org

To jest oczywiście z punktu widzenia medycyny, która raczej nie uznaje
        szamańskich metod, które potwierdzają się wyłącznie w opiniach "ciocia cioci" a
        nie chcą jakoś podczas normalnych metod badawczych. "Zresztą gdyby Oberon był
        cokolwiek wart to szpitale (zważywszy na "rewolucyjność" i "rewelacyjność"
        metody wyp* by cały dotychczas używany sprzęt diagnostyczny i kupiły
        oberonopodobne zabawki)" - to cytat z jednego z wątków które podałaś :)
        • dora1 Re: "Oberon" 09.07.06, 21:23
          Może zostanę wyklęta na tym forum, ale ja byłam 2 lata temu na badaniu tzw
          metodą oberon.Metoda jest dobra dla ludzi, którzy nie lubią chodzić do lekarzy
          i robić wielu badań.W tym wypadku wszystko wyjdzie podczas jednego
          nieskomplikowanego badania.Metoda ta jest też dobra dla ludzi , którzy mają
          jakieś dolegliwości zdrowotne, ale lekarze nie mogą dojść do tego co im
          dolega.Nie zajmuję się reklamą tej motody, gdyż mój zawoód jest daleki od
          oberona, ale sprawdziłam i polecam.Aktualnie na badanie takie wybiera się mój
          mąż .
          • unhappy Re: "Oberon" 14.07.06, 14:27
            dora1 napisała:

> Może zostanę wyklęta na tym forum, ale ja byłam 2 lata temu na badaniu tzw
            > metodą oberon.

Nie zostaniesz wyklęta bo jesteś wolnym człowiekiem i sama decydujesz jakim
            badaniom i metodom leczniczym się poddajesz. Możesz nawet leczyć się kosztowną
            wodą (H20) kupowaną w aptece pod nazwą "leku homeopatycznego", która tym się
            różni od kranówy, że jest destylowana i ma na buteleczce napis "lek homeopatyczny".

> Metoda jest dobra dla ludzi, którzy nie lubią chodzić do lekarzy
            > i robić wielu badań.

Dokładnie tak. Jest bezwartościowa i niczego nie bada ale ma dwie podstawowe zalety:

1. "badanie" jest proste i bezbolesne
            2. ujmuje organizm całościowo - jedna maszynka zamiast dziesiątek
            skomplikowanych aparatów

Niestety nie działa ale czy to ważne ;)

> W tym wypadku wszystko wyjdzie podczas jednego
            > nieskomplikowanego badania.

Nic nie wyjdzie na jaw bo Oberon niczego nie bada!

> Metoda ta jest też dobra dla ludzi , którzy mają
            > jakieś dolegliwości zdrowotne, ale lekarze nie mogą dojść do tego co im
            > dolega.

Metoda jest najlepsza dla oszustów, którzy przy pomocy tego urządzenia zarabiają
            kasę.

> Nie zajmuję się reklamą tej motody, gdyż mój zawoód jest daleki od
            > oberona, ale sprawdziłam i polecam.Aktualnie na badanie takie wybiera się mój
            > mąż .

A jak sprawdziłaś? Na sobie? Są też ludzie niezadowoleni z tej metody ale NIE O
            TO CHODZI. Chodzi o to czy Oberon jest urządzeniem diagnostycznym czyli czy jest
            w stanie wykryć JAKĄKOLWIEK chorobę. Otóż nie jest.
    • kochanka_heathcliffa Re: "Oberon" 09.07.06, 21:40
      ściema jakich mało
    • m.gregor Re: "Oberon" 16.07.06, 10:45
      nie daj sie nabrac na oberon, to tylko wyrzucenie pieniedzy. Takie choroby mi
      tam wynalezli ze spac nie moglam po nocach. Tak samo jak leczenie pradem
      ....zaplacilam 1500 zl za 5 wizyt i nic nie pomoglo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka