reges 16.02.06, 18:40 Ciekawa jestem czy któraś z Was miała okazję przyjrzeć się albo pojeździć wózkiem firmy Tomas. Bardzo proszę ewentualne użytkowniczki o opinie. Pozdrawiam. Rege P.S. BĘDZIE SYNEK!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reges Re: Wózek Relax firmy Tomas 18.02.06, 19:30 Naprawdę nikt nie zna tej firmy? Nie musi być akurat ten model. Zależy mi na Waszych opiniach o marce. Raz w przelocie rzuciłam okiem w sklepie (kosztowały ok.500zł) ale nie znam plusów i minusów tych wózków. Z wyglądu nawet niezłe, a nie chcę wydawać kupe kasy, bo rodzina proponuje mi pożyczenie 2 innych wózków i moje "szaleństwo" uzna za wyrzucanie pieniędzy w błoto. Takiego za 500zł by się nie czepiali;-). Jeszcze raz proszę o parę słów na temat firmy Tomas. Dziękuję i pozdrawiam. Rege Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Wózek Relax firmy Tomas 14.04.06, 19:28 my mamy wozki tej firmy gleboko-spacerowy i spacerowke w pierwszym jezdzi juz drugie dziecko i raczej jestemy zadowoleni jesli chodzi o spacerowke to zaczelo odpadac kolko i bedziemy musieli reklamowac jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś