Gość: dorek IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 15.12.02, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorek Re: twarde pięty:) IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 15.12.02, 22:12 Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej się staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego potwornie twardego naskórka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 132 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36 Gość portalu: dorek napisał(a): > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej się > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego potwornie > twardego naskórka? > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15+687 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36 Gość portalu: 132 napisał(a): > Gość portalu: dorek napisał(a): > > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie > j > się > > > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego > potwornie > > twardego naskórka? > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +484 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37 Gość portalu: 132 napisał(a): > Gość portalu: dorek napisał(a): > > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie > j > się > > > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego > potwornie > > twardego naskórka? > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+78987 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37 Gość portalu: 132 napisał(a): > Gość portalu: dorek napisał(a): > > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie > j > się > > > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego > potwornie > > twardego naskórka? > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+78987 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37 Gość portalu: 132 napisał(a): > Gość portalu: dorek napisał(a): > > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie > j > się > > > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego > potwornie > > twardego naskórka? > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15951 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37 Gość portalu: 132 napisał(a): > Gość portalu: dorek napisał(a): > > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie > j > się > > > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego > potwornie > > twardego naskórka? > > > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36 Gość portalu: dorek napisał(a): > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej się > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego potwornie > twardego naskórka? > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: twarde pięty:) 16.12.02, 07:59 KUP W APTECE MAŚĆ HASCRAL - 9 zł, DAJĘ 100% GWARANCJI,ŻE SIĘ NIE ROZCZARUJESZ :)) SŁOWO FORUMOWICZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: twarde pięty:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 10:06 Chyba Hasceral? Równie dobry jest Dernilan-też w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet mielony Re: twarde pięty:) IP: *.fenix.osiedle.pl 16.12.02, 14:51 tak brakło E Radzę jednak hasceral... Odpowiedz Link Zgłoś