Dodaj do ulubionych

twarde pięty:)

IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 15.12.02, 22:09
Obserwuj wątek
    • Gość: dorek Re: twarde pięty:) IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 15.12.02, 22:12
      Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej się
      staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde
      pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego potwornie
      twardego naskórka?

:)
      • Gość: 132 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36
        Gość portalu: dorek napisał(a):

> Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej
        się
        >
        > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde
        > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego
        potwornie
        > twardego naskórka?
        >
        > :)
        • Gość: 15+687 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36
          Gość portalu: 132 napisał(a):

> Gość portalu: dorek napisał(a):
          >
          > > Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmnie
          > j
          > się
          > >
          > > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde
          > > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego
          > potwornie
          > > twardego naskórka?
          > >
          > > :)
        • Gość: +484 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37

>
          > j
          > się
          > >
          > potwornie
          > > twardego naskórka?
          > >
        • Gość: 2+78987 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37

>
          > j
          > się
          > >
          > potwornie
          > > twardego naskórka?
          > >
        • Gość: 2+78987 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37

>
          > j
          > się
          > >
          > potwornie
          > > twardego naskórka?
          > >
        • Gość: 15951 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:37

>
          > j
          > się
          > >
          > potwornie
          > > twardego naskórka?
          > >
      • Gość: 15 Re: twarde pięty:) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 00:36
        Gość portalu: dorek napisał(a):

> Chyba mi sie enter niechcąco wścisnęło...:)Noszę wygodne buty, przynajmniej
        się
        >
        > staram. Z tym że bardzo duzo chodze w ciągu dnia, i mam potwoernie twarde
        > pięty. Nie pomaga pumeks, kremowanie. Jak skutecznie pozbyć sie tego
        potwornie
        > twardego naskórka?
        >
        > :)
        • markiza_de_kotlet_mielony Re: twarde pięty:) 16.12.02, 07:59
          KUP W APTECE MAŚĆ HASCRAL - 9 zł,

DAJĘ 100% GWARANCJI,ŻE SIĘ NIE ROZCZARUJESZ :))

SŁOWO FORUMOWICZKI!
          • Gość: justy Re: twarde pięty:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 10:06
            Chyba Hasceral?
            Równie dobry jest Dernilan-też w aptece.
            • Gość: de Kotlet mielony Re: twarde pięty:) IP: *.fenix.osiedle.pl 16.12.02, 14:51
              tak brakło E

Radzę jednak hasceral...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka