Dodaj do ulubionych

Mam duze bole stawow

IP: *.lwowek-slaski.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:22
Prosze co mam robic przy bolach stawow.Dziekuje Pawel
Obserwuj wątek
    • Gość: jaacek Re: Mam duze bole stawow IP: *.amwaw.edu.pl 05.02.03, 15:51
      Za mało informacji. Ile masz lat, które stawy bolą, od jak dawna, w jakich
      okolicznościach, czy puchną, czy występuje ich sztywnośc, czy występuje
      gorączka, czy chorowałeś na cos lub czy chorujesz, to minimum informacji, żeby
      odpowiedzieć na post.
      • Gość: Pawel Re: Mam duze bole stawow IP: *.lwowek-slaski.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 17:29
        Gość portalu: jaacek napisał(a):

> Za mało informacji. Ile masz lat, które stawy bolą, od jak dawna, w jakich
        > okolicznościach, czy puchną, czy występuje ich sztywnośc, czy występuje
        > gorączka, czy chorowałeś na cos lub czy chorujesz, to minimum informacji,
        żeby
        > odpowiedzieć na post.
        mam 32 lata.Bola mnie ramiona plecy i nogi.Nie mam goraczki,ostatnio robilem
        wyniki i wszystko bylo dobrze.Bole sa najczesciej kiedy wychodze na
        dwor,niewiem moze to jest spowodowane temperatura.Kiedy spie nie ma problemu.
        • drs Re: Mam duze bole stawow 05.02.03, 19:48
          Czy wykonałeś rtg kręgosłupa piersiowego i lędźwiowego.Poza tym testy
          reumatoidalne.Powinieneś odwiedzić ortopedę ew.reumatologa.
          • Gość: jaacek Re: Mam duze bole stawow IP: *.amwaw.edu.pl 05.02.03, 20:17
            Chyba zacznij od lekarza rodzinnego. Wciąż trudno mi odnieśc sie do Twoich
            dolegliwości, bo piszesz ogólnie - bóle nóg mogą oznaczac wszystko - bóle
            mięśni lub poszczególnych stawów od biodra poczynając, a na palcach stóp
            skończywszy. To ważne, bo różne choroby mają różną "ulubioną" lokalizację.
            Chyba najlepiej będzie, jeśli zaczniesz od zwykłego lekarza pierwszego
            kontaktu - sam zobaczy w czym rzecz, czy trzeba robic jakąś diagnostykę i
            pewnie przepisze ci leki na początek. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka